Как да шият стени с сайдинг или панели от изкуствен камък?

Как да шият стени с сайдинг или панели от изкуствен камък?

Стените на стени с винил или метал сайдинг, както и панели, изработени от изкуствен камък често се нарича суха изолация на фасадата. Предимството му е, че неговото изпълнение не изисква специални умения, както се случва, когато се използва "мокър" метод. Процедурите наистина са доста прости.

За да се започне и в двата случая, е необходимо при подготовката на стените, отстраняването на неравностите от повърхността му, както и фрагменти, които пречат на работата.

Освен това, когато сайдинг с сайдинг, е необходимо да се инсталира щайга, който е направен от дървени пръти с участък не по-малко от 25x25 мм. По принцип напречното сечение може да бъде по-голямо, изборът на този параметър се определя от дебелината на изолационния материал. Баровете се подготвят предварително със забавители на горенето и антисептици. Обърнете внимание, че при хоризонтално облицоване вертикалните прагове се настройват по стъпки, които съответстват на ширината на плочата на топлоизолационния материал. Пръчките са закрепени към стената с помощта на разделителни дюбели, които се монтират в отвори, предварително пробити в стената и решетките. Над прозореца и отворите на вратите се усилват хоризонталните лъчи на щайгата.

Е, можете да изберете и закупите пода на тоалетна чиния, като посетите сайта shop.vitra-russia.ru. Само там ще намерите най-добрите водопроводни инсталации на разумна цена.



След това между пръчките се поставят плочите на изолацията (полистиролова пяна или достатъчно плътна минерална вата). Не трябва да има пропуски между тях.

Над изолационния слой се монтира слой изолация от вятър. След това те се придвижват директно към монтажа на сайдинг панелите. Започнете да ги поставяте от стартовия профил. Панелите са прикрепени към рамката с помощта на самонарезни винтове, галванизирани гвоздеи или метални скоби.

Панелите от изкуствен камък също са лесни за фиксиране. Тук първо се монтират скобите, след което се инсталира хоризонталният профил. След това се инсталира слой от топлоизолационен материал, най-често заедно с предно стъкло. Тогава вертикалният профил се сглобява и на лицевия слой е инсталиран. След завършването на тези работи можете да продължите с инсталирането на допълнителни елементи (например рамкиране за отвори на прозорци или елементи на дренажната система).

При всяка от тези техники инсталирането на нагревател играе важна роля. В повечето случаи само един слой от този материал е достатъчен. Въпреки това, понякога трябва да поставите втория слой - това ще изисква допълнителна рамка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да се изгради основата на къща под камък?Как правилно да се изгради основата на къща под камък?
Изборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскостиИзборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскости
Socket сайдинг Алта сайдинг изберете най-доброто за фасадатаSocket сайдинг Алта сайдинг изберете най-доброто за фасадата
Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?
Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?
Монтаж на вертикален сайдингМонтаж на вертикален сайдинг
Подслон къщата с сайдингПодслон къщата с сайдинг
Характеристики на десния сайдингХарактеристики на десния сайдинг
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
Видове метални сайдингВидове метални сайдинг
» » Как да шият стени с сайдинг или панели от изкуствен камък?
© 2021 BggeHat.com