Канадски сайдинг

От времето, когато хората започнаха да построяват къщи, те се притесняваха от въпроса за защитата и запазването на стените. В Северна Америка през деветнадесети век излезе не сложен дизайн, когато дъските бяха приковани под малък ъгъл към стената, така че всеки следващ бар покриваше предишния.

Подобно конструктивно решение позволи на водата да се отклони от фасадата. Това доведе до историята на "външната облицовка" - на английски "сайдинг". В онези дни сайдингът беше направен от обикновена дъсчена дъска. Но тъй като дървото може да изгнива, да избледнява и да се счупи, в средата на ХХ век се появи производството на по-трайни и лесни за поддръжка предни панели.

Канадската сайдинг е изработена за изложение на различни помещения и сгради. Винил се използва като суровина. По този начин, няма вреди на природата, по-малко търсене на материали като бор, кедър, дъб, бук, което е важно за природните ресурси. Освен това, производствените компании гарантират разумна цена за този сайдинг.

Допълнителна грижа и боядисване на тази канадска сайдинг не се изисква през целия период на експлоатация. Характерното за винила е силата, поради съдържанието на UV инхибитора. Производството на канадски сайдинг осигурява точно калибриране на дебелината на панелите.



Канадските дружества за облицовки също предлагат услуги за рециклиране на техните промишлени отпадъци, загрижени за техния имидж и защита на природните ресурси.

Сградите супермаркети предлагат широка гама канадски сайдинг. Цветовата схема има повече от двадесет опции. Широка гама от аксесоари, разнообразие от цветове и нюанси ще направят дома ви привлекателен и индивидуален.

Монтирането на канадската сайдинг е просто. Специалистът може да направи къща само за няколко дни. Полезно е внимателно да прочетете инструкциите за монтаж, преди да продължите с облицовката.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво е сайдинг, неговите видовеКакво е сайдинг, неговите видове
Как да завършим къщата с сайдинг?Как да завършим къщата с сайдинг?
Външно покритие на снимки на фасади на къщаВъншно покритие на снимки на фасади на къща
Изборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскостиИзборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскости
Сутерен монтаж на фасадата на къщатаСутерен монтаж на фасадата на къщата
Socket сайдинг Алта сайдинг изберете най-доброто за фасадатаSocket сайдинг Алта сайдинг изберете най-доброто за фасадата
Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?
Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?
Монтаж на вертикален сайдингМонтаж на вертикален сайдинг
Подслон къщата с сайдингПодслон къщата с сайдинг
» » Канадски сайдинг
© 2021 BggeHat.com