Характеристики на монтажа на сайдинг сайдинг

Базата за обезопасяване на сайдинга, независимо дали е основна или обичайна, е сглобяема рамка. За производството му е желателно да се използва метален профил, но също така е възможно да се използват дървени греди за тези цели. Важно е да се отбележи, че тяхната влажност не трябва да надвишава двадесет процента. В противен случай съществува възможност за деформиране на вече сглобената конструкция в бъдеще след изсъхването на дървесината. Влажността се измерва с хигрометър.

Инсталацията е много важна точност. Наложително е рамката да е в една и съща равнина и вертикалните водачи трябва да бъдат точно изравнени. Ако тези условия не се спазват, има много голяма вероятност да се получи нещо грозно и безформено на изхода, въобще не това, което възнамерявате да постигнете. Вертикалните водачи на рамката са монтирани на стъпки от 0,3 до 0,4 м. По принцип, колкото по-голяма е стъпката, толкова по-малко е твърдата крайна конструкция, така че оценявайте тази стойност на базата на височината на страничните панели.

След като рамката е инсталирана, трябва да се вземе, всъщност, за самата сайдинг. Плотът за сайдинг се закрепва от двете страни на ъгъла чрез винтове с пресови шайби. Монтирането на сутеренния сайдинг започва отдолу. Всеки следващ лист от сайдинг затваря монтажните отвори на предишния, образувайки монолитен дизайн във финала. Не забравяйте, че самозатягащите се винтове не трябва да бъдат леко подгънати. Тази необходимост се дължи на факта, че е необходимо да се остави възможност за свободно движение на сайдинг в случай на сезонно "ходене" на материали, чертеж на сградата и т.н.



В никакъв случай не трябва да монтирате стенно фолио директно на стената: въздушният слой трябва да присъства. В допълнение към факта, че конструкцията ще бъде вентилирана, предотвратявайки образуването на гъбички, и все още добавя към цялата структура ефекта на термос. През лятото няма да бъде толкова горещо в къщата, но през зимата ще бъде по-топло.

Ако е необходимо, под мивката се поставя изолацията. За тези цели най-напред е фиксирана хоризонтална рамка, която да фиксира топлоизолационния материал. Стъпката му се избира въз основа на техния размер на изолационния материал. При никакви обстоятелства не трябва да забравяме за паропреградата под изолацията. Той позволява да се избегне овлажняване в помещенията и вследствие на това загуба на топлоизолационния материал на неговите свойства. Отвън изолацията е покрита с хидроизолационен филм, за да се предпази от влиянието на атмосферната влага отвън.

Ако всичко е направено правилно, сайдинг сайдинг ще ви продължи дълго време и ще задоволи както външния вид и уюта, създадени в къщата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Шиене на къщичка за стени стъпка по стъпка инструкции и препоръки за манекениШиене на къщичка за стени стъпка по стъпка инструкции и препоръки за манекени
Облицовката за PVC панели създава естетична и трайна рамкаОблицовката за PVC панели създава естетична и трайна рамка
Завършване на терасата с сайдинг и други популярни материалиЗавършване на терасата с сайдинг и други популярни материали
Монтажни профили за гипсокартон, лесен монтаж на сложни конструкцииМонтажни профили за гипсокартон, лесен монтаж на сложни конструкции
Как да отрежете тавана с сайдинг технологияКак да отрежете тавана с сайдинг технология
Ние правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръцеНие правим комарници на пластмасов прозорец със собствените си ръце
Външно покритие на снимки на фасади на къщаВъншно покритие на снимки на фасади на къща
Монтаж на вертикален сайдингМонтаж на вертикален сайдинг
Подслон къщата с сайдингПодслон къщата с сайдинг
Характеристики на десния сайдингХарактеристики на десния сайдинг
» » Характеристики на монтажа на сайдинг сайдинг
© 2021 BggeHat.com