Socket сайдинг Алта сайдинг изберете най-доброто за фасадата

Socket siding Alta Сайдинг - изберете оптималната за фасадата 1Основният сайдинг "Alta Siding" е обичан от дизайнерите и архитектите за това, че е способен без много трудности украсяват основата на къщата

декорация "под камъка" или "под тухла". Изглежда, че нищо сложно, но какво ярко докосване! Такава къща ще бъде отражение на стила на собственика й и ще се отличава благосклонно на фона на съседните къщи. Между другото, сайдинг сайдинг е много лесно да се инсталира и евтино. Производството на сайдинг се обработва от руската компания Alta Profile.

Предимства и предназначение на соларните фасади

Socket сайдинг Alta Siding е изработена от незапалими материали, устойчиви на гниене, гъби и плесени. Защо се нуждая от защита на базата?

  1. Първо, мазето фасадата защитава основата на къщата и нейната база от влиянието на лошо време - дъжд, влага, сняг и кал.
  2. На второ място, сутерен сайдинг скрива външните части на стената и облекчава собствениците на необходимостта от изравняване на стените, грунд и гипс. За покриване на основата с сайдинг е прост и не обременителен.
  3. Сайдингът предпазва стените от промените в температурата и е в състояние да издържа на температури в диапазона от -50 до +60 ° С.
  4. Материалът не е абсолютно податлив на корозия на микробиологичен произход - мъх, мухъл и други органични вещества.
  5. Цветовете на сайдинг панелите са ярки и наситени, без да изчезват за 30-50 години.
  6. Материалът е много пластмасов и следователно може лесно да понася промени в размерите.

Socket сайдинг Alta Сайдинг - изберете оптималното за фасадата 2

Монтиране на сайдинг сайдинг

Socket сайдинг Alta Siding е оборудван със собствена система от монтажни плочи помежду си. Всичко, което се изисква от лицето, изпълняващо инсталацията, е да закрепи първия панел колкото е възможно по-гладко, използвайки нивото на сградата. Следните панели са прикрепени към първия, не се изискват допълнителни измервания.

Също така е удобно да настроите панелите, защото не е нужно да избирате чертеж, а плочите се сглобяват в същия плосък модел като пъзелите.

Сайдинг инсталация е необходимо да се приложат с малки толеранси. Това е необходимо, защото материалът е обект на изменения на размерите при рязък спад на температурата. В допълнение, между главата на ноктите и повърхността на сайдинг панела, оставете празнина от около 1,5 мм.

Ако трябва да регулирате плочите, можете да отрежете панела за облицоване с обикновена строителна хартия за метал или нож-нож. Ако възнамерявате да използвате мозайка, изберете правилния ъгъл, така че ножът да не откъсва ръбовете на страничния лист.

Socket siding Alta Сайдинг - изберете оптималното за фасадата 3

Колекции от соларни фасади Alta Siding

Socket сайдинг Alta Siding удари изобилие от колекции: има панел за тухла, под естествен камък, античен камък и други:

Фасадни и соларни панели "Тухла". Налични цветови нюанси - червено, бяло, изгорено, комбинирано, бежово. Има класически дизайн, като феновете на традиционните решения. Размерите на панелите са 110x47 см, площта е 0,45 м2.



Фасаден и соларен панел "Роки камък". Налични цветове - Алпи, Алтай, Кавказ, Памир, Тибет. Всички панели от колекцията имат изразителен релеф и широка цветова палитра. Размерите на листовете са 110x47 см, площта е 0,45 м2.

Фасаден и сутерен панел "Гранит". Налични цветови вариации - Урал, Кримска, Балканска, Карпатска, Саянска, Алпийска. Моделите имат масивен терен, те са в състояние да придадат вид на изисканост на къщата и индивидуален стил.

Фасада и соларен панел "Каньон". Възможни цветови решения - Канзас, Аризона, Монтана, Невада, Колорадо. Цветовите решения на тази колекция са символизирани от антични каменни сгради.

Фасадни и соларни панели "Фасадна плочка". Възможни цветове - Оникс, базалт, травертин, доломит, златолит. Колекцията от панели имитира текстурата и цвета на естествените камъни.

Фасадни и соларни панели "Тухла Антик". Възможни цветови нюанси - Кайро, Атина, Картаген, Рим, Антик. Панелите от тази колекция приличат на древните стени на Древен Рим, Египет и Гърция.

Socket siding Alta Сайдинг - изберете оптималното за фасадата 4

Общи характеристики на сайдинг от Alta сайдинг

Марката "Alta Siding" е собственост на руската компания "Alta Profile". Фирмата произвежда сайдинг продукти от 2000 г. насам.

Фабриките на компанията произвеждат около четиридесет декорации на сайдинг и неговите сортове. Опорната сайдинг се нарича условно, тъй като тя може да се използва на цялата повърхност на къщата.

Особености на тези колекции от тази работна температура вариант -50 +60 С. панели, имитиращи естествен камък, с дължина 1130-1168 мм, ширината на панелите е различна във всяка колекция. Всички панели са устойчиви на вятър, валежи, температурни промени.

Socket сайдинг Alta Сайдинг - изберете най-доброто за фасадата 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскостиИзборът на покриви за фасадни работи, монтираме сайдинг, плочки, плоскости
Сутерен монтаж на фасадата на къщатаСутерен монтаж на фасадата на къщата
Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?
Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?Как да защитим винилната сайдинг от слънце и замръзване?
Сутерен под камъкаСутерен под камъка
Монтаж на вертикален сайдингМонтаж на вертикален сайдинг
Подслон къщата с сайдингПодслон къщата с сайдинг
Характеристики на десния сайдингХарактеристики на десния сайдинг
Възможно ли е пяна под сайдинг?Възможно ли е пяна под сайдинг?
Видове метални сайдингВидове метални сайдинг
» » Socket сайдинг Алта сайдинг изберете най-доброто за фасадата
© 2021 BggeHat.com