Изолация на бетонна бетонна къща

Загряващи стени - от газобетон

За да изолирате жилищните помещения, изградени от блокове от газобетон, трябва да се използва пяна. Много хора знаят, че ако се прикрепите към стена, например към гипсокартон, ще има място между блока с газобетон и него. Просто там и вие трябва да инсталирате пяна, която ще затопли всяка стая. Можете да вземете други нагреватели, но не всички от тях са подходящи за тези единици.

Бетоновите бетонни блокове могат да бъдат изолирани с експандиран полистирол, което ще спомогне за образуването на кондензация на влага. След като разбрахме как е изолирана габетонната къща, възможно е да се постигнат най-добри резултати. Понякога вместо полистиролова пяна или гума от пенопласт се използва минерална вата. Но този материал може да абсорбира излишната влага. Ето защо, често се използва по време на монтажа на блокове от газобетон.

Най-идеалният нагревател за тези блокове може да се счита за материал с малък коефициент на топлопроводимост. И все пак идеалната изолация трябва да има висока пропускливост на парите. Мастърс препоръчва да изолирате бетонната сграда отвън. Това ще помогне да се избегне влиянието на температурните промени и мократа пара, пропусклива за стената от стаята, ще излезе спокойно.



Но се старайте да не прекалявате, защото можете много да изолирате стаята, след което всичко ще трябва да се промени. За външна топлоизолация е възможно да се използват специални рогозки от стъклени влакна. Те трябва да се монтират плътно в рамката, така че между блока с газобетон и нагревателя да няма свободни пролуки. Такива подложки се използват от строителите без неуспех, например в Далечния север, където има доста ниски температури на въздуха.

Как да изолираме габетонова къща отвътре? Както бе споменато по-горе, е по-добре да избере такъв материал, който има нисък коефициент на топлопроводимост. В ролята на такъв материал може да се използва пенопласт. Нагревателят трябва да бъде монтиран с монтажна пяна. Пяновите листове трябва да бъдат нарязани на размера на стената.

Трябва да се има предвид, че този материал трябва да бъде сглобен достатъчно плътно. Уверете се, че пробките, които се появяват, трябва да бъдат запълнени с монтажна пяна. Над пяната е необходимо да се съберат готови гипсокартонени плоскости. Те могат да бъдат монтирани със силикон или течни нокти.

Е, ако сте заинтересувани от изкопаване окопи цена - посетете palarmstroy.com. Само там ще намерите разумни цени за изкопаване на окопите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Контейнери за агломерации на частни къщи и характеристикиКонтейнери за агломерации на частни къщи и характеристики
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Затопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистиролЗатопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистирол
По-добре да изолирате къщата от газовите блоковеПо-добре да изолирате къщата от газовите блокове
Изграждане на дача от газови блоковеИзграждане на дача от газови блокове
Топлопроводимост на газови блоковеТоплопроводимост на газови блокове
По-добре да изолирате къщата от пяна блоковеПо-добре да изолирате къщата от пяна блокове
Къща от бетонни конструкцииКъща от бетонни конструкции
Сортове светлинни стени блоковеСортове светлинни стени блокове
» » Изолация на бетонна бетонна къща
© 2021 BggeHat.com