Как да изолираме къщата с полистиролова пяна

Как да изолираме къщата с полистиролова пянаСред многото топлоизолационни материали, специално място се заема от пенопласт. Напоследък той все повече се използва за изолиране на къщата, защото този материал е евтин, удобен и лесен за инсталиране.

В допълнение, че пяна пластмаса е в състояние да увеличи топлоизолационните качества на къщата, той е отличен шумоизолатор. Пяновите листове не абсорбират влагата и не са изложени на вредни микроорганизми. Единственият недостатък на материала е неговата чувствителност към изгаряне, в резултат на което се отделят токсични вещества.

За да започнете да затопляте къщата с пяна, трябва да изчислите правилното количество материал. За да направите това, направете необходимите измервания, изчислете площта на повърхността, която ще се изолира. В допълнение към основния материал, е необходимо да се купуват: пластмасова решетка маскиране, което е необходимо за засилване пълнители, специални живопис ъглите, с които фиксирани и изравниха склонове и ъгли, дюбели и лепило за пяна.

Пенопластът може да има различна плътност, което се отразява в разликата в цената му. Пенопластът с висока степен на плътност е по-скъп от пяна с най-ниска плътност.



Нанасянето на пяна върху фасадата на къщата отнема много малко време. Приготвеното лепило се нанася върху повърхността на пяната със шпатула и се изравнява добре. Пяната се притиска към повърхността на стената и се залепва. След това нагревателят е прикрепен с дюбели, които задвижват в ъглите и в средата.

Следващата стъпка е шпакловъчната пяна, за която можете да използвате лепилото, върху което са прикрепени листовете. Сместа за шпакловка се нанася с достатъчно дебел слой, в който се притиска подсилващата мрежа. За да се гарантира, че качеството на шпакла е по-високо, друг слой шпакловъчен материал може да се нанася в рамките на един ден.

Към днешна дата фирмата BATALE RUS, чийто уеб сайт можете да намерите тук http: //atabal.rf, се занимава с интегрирането на търговски мрежи и строителни обекти, е изключителен представител!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как правилно да изолирате фасадата с полистиролКак правилно да изолирате фасадата с полистирол
Загряване на пяна таван лесно и евтиноЗагряване на пяна таван лесно и евтино
Имам ли нужда от пароизолация за пяна и в какви случаи?Имам ли нужда от пароизолация за пяна и в какви случаи?
Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?
Топлоизолация на тавана с полистиролТоплоизолация на тавана с полистирол
Как да се изолира таван в гараж, ние считаме нюанси на кондензатКак да се изолира таван в гараж, ние считаме нюанси на кондензат
Отопляваме тавана в дървена къща лесно и надеждноОтопляваме тавана в дървена къща лесно и надеждно
Начини за затопляне на дървени стени отвътре с пластмасова пянаНачини за затопляне на дървени стени отвътре с пластмасова пяна
След това да завършим къщата от kbb?След това да завършим къщата от kbb?
Затопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистиролЗатопляме къщата от облицовки от пяна навън с експандиран полистирол
» » Как да изолираме къщата с полистиролова пяна
© 2021 BggeHat.com