Стиропор върху ползите от прости решения

1В продължение на много години учените се опитват да намерят такъв материал за строителство, благодарение на което е възможно да се спестят както на етапа на строителството, така и в бъдеще, по време на експлоатацията им. Това определя редица изисквания за този материал: ниска производствена цена, лекота на транспортиране, лекота на използване. Решението, както често се случва, е на повърхността, а първите, които виждат своя американски Hoot Хадок - изобретател, не учи в колеж, но кой знае как да виждате проблема неочевидни възможности за собствената си и на общото благо.

Хадок е разработила пяна стенни панели за изграждане на къщи, възстановявайки се от просто наблюдение: стената на чаша за еднократна употреба пяна, не по-дебел от 4 mm дава възможност да не се изгори ръката си върху гореща чаша кафе, която той изпълни. С увеличаване на дебелината на пяната, нейната уникална ниска топлопроводимост позволява да се говори за наистина ценно за изолационни и строителни материали.

Наличните икономии: например, за да се постигне ниво на топлоизолация, предоставена от пяна плоча 10 cm дебелина, дебелина на четири метра от бетон, необходими, dvuhmetrovaya стена на тухли или половин метър - изработени от дърво. По принцип полистиролът е находка и се превърна в незаменим материал за строителството. Не само у дома с помощта на пяна изолация, а ако добавим и оборудване за отопление на складове, можете да получите в края на краищата много топло магазин, където можете да съхранявате стоки, които се страхуват от замръзване.



Изключително издръжлив, не подлежи на унищожаване под въздействието на влага, гъби и микроорганизми, е добре обработен, осигурява висококачествена звукова и топлоизолация. Този набор от предимства го прави наистина универсален строителен материал. Трябва да се отбележи, че полистиролът се използва както в Далечния север, така и в горещите страни, като се защитават хората както от ниски температури, така и от високи температури. Особено популярни са панелите от пяна.

Що се отнася до спестяванията, се предполага, че най-малко 50 разходи за отопление на сградата могат да бъдат елиминирани чрез използване на пяна като топлоизолация. И този момент е един от основните, като се има предвид това, което се случва в световната икономика днес. По този начин, изолирането на стените с пластмасова пяна може да реши много проблеми. Разбира се, за да получите най-голяма полза от използването на този материал, трябва да се свържете с специалисти в тази област, защото да работите с него изисква определена квалификация.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?Какви предимства и недостатъци има полистиролът като нагревател?
По-добре да изолирате къщата от пяна блоковеПо-добре да изолирате къщата от пяна блокове
Технически характеристики на нагревателяТехнически характеристики на нагревателя
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Как да определите качествените блокове от пянаКак да определите качествените блокове от пяна
Стиропор Характеристики на материала, характеристиките и приложениетоСтиропор Характеристики на материала, характеристиките и приложението
Как да залепя пяна на дърво?Как да залепя пяна на дърво?
Боядисване на пенопластБоядисване на пенопласт
Как да използваме монтажната пяна?Как да използваме монтажната пяна?
Пяна бетон и газ силикатПяна бетон и газ силикат
» » Стиропор върху ползите от прости решения
© 2021 BggeHat.com