Как да определите качествените блокове от пяна

Съвременните строителни материали към днешна дата е на пяна, тези материали имат редица положителни качества, те имат плътност от дърво, пожароустойчиви, химически безопасно, тъй като те могат лесно да се комбинира с други материали. В тази статия ще ви кажа и това, което трябва да бъде пяната на качеството, в сравнение със своите по-традиционни строителни материали като камък или бетон и тухла дори - тя има редица предимства пред топло- и шумоизолация параметри. Време на изграждане на къща от пяна блокове значително намалява като пяна бетон с големи размери. Необходимо е да се изберат качествени блокове пяна, на пазара има много от този материал с ниско качество.

Избор на материал

блокове

  1. Визуално определяне на качеството на материала може да бъде за неговия цвят, пяната бетон трябва да бъде светло сиво или тъмно сиво, ако е просто бяло означава много вар вместо цимент.
  2. Структурата на блока трябва да е балонна, след което мехурчетата да са подредени отделно, това да гарантира, че не абсорбира вода и поддържа топлината добре.
  3. Penoblock трябва да остане във водата, това е отличен тест за него, това показва, че той не печели вода, има добра структура.
  4. Тези блокове, разположени една върху друга, трябва да са възможно най-стегнати, да не се люлеят, така намалява консумацията на разтвора и намалява "студените мостове".

особеност

снимка на мехурчета от пенобетон

Разбира се, основното важно качество на тези материали е силата, можете да ги проверите, като вземете парче блок пяна и се опитвате да го разчупите в ръцете си, ако го направите лесно означава добавяне на слабокачествен цимент или лош технология за производство, След това си заслужава да потърсите друг доставчик. Максималната му сила не трябва да бъде по-малка от 15 кг / см, но ако е по-ниска, тогава силата на сградата ще бъде ниска. Разводът от смазване трябва да отсъства, в противен случай това е знак, че производителят е взел материал с лошо качество за смазване, поради което мазилката, облицовъчният материал не се държи добре. Обърнете внимание на опаковката на стоките: има филм върху блоковете - това означава, че материалът ще запази по-добре свойствата си, лошо пакетираните блокове изсъхнат и се спукат.

Производство, видео



заключение

Един от първите въпроси е изборът на материал за строителство, пеноблоковите блокове вече са спечелили значителна част от строителния пазар, спестяват време и финансови разходи. Към днешна дата пенобетонът се използва все повече при строителството на къщи, както и помощни конструкции, гаражи, хамбари, те също са по-лесни за транспортиране, материалът е лесен за работа, той се е доказал добре на строителния пазар.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Топлопроводимост на пенобетонТоплопроводимост на пенобетон
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Предимства и недостатъци на пенобетонаПредимства и недостатъци на пенобетона
Penoblock за шумоизолацияPenoblock за шумоизолация
Как да се изгради дача от пяна блоковеКак да се изгради дача от пяна блокове
Какво е по-добре от тухли или пенобетон?Какво е по-добре от тухли или пенобетон?
Какво представлява пенобетонът?Какво представлява пенобетонът?
Сортове светлинни стени блоковеСортове светлинни стени блокове
» » Как да определите качествените блокове от пяна
© 2021 BggeHat.com