Penoblock за шумоизолация

В нашия динамичен свят няма почти никакво тихо и уютно място да се отпуснете от вездесъщата суматоха, дори да се прибирате вкъщи, да преследвате тези досадни и досадни звуци и кога къща строителство или ремонт, можете да се отървете от този проблем завинаги с използването на клетъчен бетон, защото пяна блокове за шумоизолация са просто идеални.

Звукоизолиращи функции

Това, почти уникално качество, пенобетон блокове поради своята особена структура, това е гладка затворени пори, пълни с въздух. Както знаете, най-добрия звук и топлоизолация - въздушен слой, който е забележителен, не само бетонни блокове не позволяват на фоновия шум в залата, но не ги дават. Така, според SNIP 2-12-77, шумоизолацията на вътрешните прегради не трябва да бъде по-малка от 41 DB. Това е това изискване удовлетворен пяна, като се започва от суров на D600 плътност, така например, качество пенобетон блок D800, с фиксирани размери 60 х 30 х 20 см има праг на шума от 48 DB, и се разделя на продукта с ширина 10 см има звукоизолирана 45 DB , Тези данни са дадени за "гол" материал и ако бъдат измазани и доведени до "съзнанието" на фасадата, тези стойности ще се увеличат няколко пъти.

видове

дял

За сравнение, гипсовите плочи - най-често срещаният материал за разделяне - имат ниво на защита от шум само от 38 DB, но цената за тях е доста изкусителна - от 800 рубли. Друга добра звукоизолация е обикновената глинена тухла. Струва си да се отбележи, че тухлите са скъпи, те имат малки размери, което означава, че цената на решението ще се увеличи значително, да не говорим за високите цени на самата тухла.

дял
Друга версия на иконом - клас за изграждане на стени - структури, изработени от гипсокартон и профил, те са доста леки и добро противошумова стая, но само при условие, че ако всички изисквания на производителя при инсталиране, в противен случай - разпределението ще имат не само ниска якост, но и превъзходен капацитет за пренос на шума.

Термотехнически характеристики на блоковете пяна

пяна блок

Ако не споменавате добър показател за топлопроводимостта му, това означава, че няма нищо общо за този материал. Между другото, способността да се запази топлината на закрито е друга несравнима блок характеристики, които дават пенообразен бетон на своята клетъчна структура и колкото повече въздушни възглавници толкова по-интензивно запазва топлината на блока от пяна в сградата. Достатъчно надеждна единица за изолация на сграда може да притежава знак за плътност на D400, важно е да запомните, че много силен блок се характеризира със сравнително нисък индекс на топлопроводимост.

Пожарна безопасност на блокове от пяна



мъчнотопимост

Избирайки го за изграждане на стени или вътрешни преградни стени, заслужава да се знае, че този клетъчен бетон получава почетна степен 1 ​​степен в противопожарна безопасност. Пяна бетон не само горят, но твърдо предотвратява разпространението на пожар в открити пространства в сравнение с други 5 часа при температура над 950 ° С, освен това, чрез директен контакт с огъня, бетонни блокове не отделят токсични вещества или газове. Само ако, за производство на пяна, полипропилен fibrovolokno били добавени към неговия състав, който защитава блокове от поява на пукнатини, тя е от излагане на високи температури може да заваряват. Това няма да доведе до значителни щети на самите блокове пяна.

Зидария на газови блокове, видео

заключение

Ако искате да построите трайна, топла и надеждна къща, която да ви предпазва от въздействието на внушителните външни шумове - тогава пяновите блокове са отлична възможност за това.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са стандартните размери на блок пяна за стени и прегради?Какви са стандартните размери на блок пяна за стени и прегради?
Изчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчициИзчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчици
Цената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къщаЦената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къща
Свойства и характеристики на блоковете пянаСвойства и характеристики на блоковете пяна
Стандартни размери на блоковете пянаСтандартни размери на блоковете пяна
Каква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пянаКаква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пяна
Тегло на пенобетонаТегло на пенобетона
Как да се изгради гараж от пенобетон блоковеКак да се изгради гараж от пенобетон блокове
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
Най-добрият пенобетон за строителствотоНай-добрият пенобетон за строителството
» » Penoblock за шумоизолация
© 2021 BggeHat.com