Най-добрият пенобетон за строителството

При разработването на бъдещия дом на проекта, за да се даде предимство на бетонни блокове като материали за стени и изпращане на покупката си, веднага повдига много въпроси. Как да не допуснем грешка с избора? Какви характеристики Има ли най-добрият пенобетон за строителство и как да го различавате от продукт с лошо качество?

Отличителни характеристики

След като се запознах на пазара, предоставена от продукта, след слушане на красноречивите говорни продавачите, че най-добрият им пяна, неволно се промъква под въпрос тяхната цялост и като се има предвид производството. С такива прекрасни свойства и външна прилика цените на блоковете от производителите са много разнообразни и как можете да избирате надеждни продукти и да не плащате прекалено? Има някои тънкости, знаейки, че можете лесно да изберете добър пенобетон продукт.

Сертификат за качество

снимка на размерите на пенобетона

Винаги изисквайте от продавача да предостави документи, удостоверяващи силата на блоковете от пяна, включително сертификати и паспорти. Ако първата не е така, тъй като съгласно законодателството пенобетонните продукти не подлежат на задължително сертифициране, тогава паспортът трябва да бъде на всяка партида. Те ясно разписани всички характеристики, ако по някаква причина ви предупредим, качеството на придобитите материални, провеждане на собствените си лабораторни тестове и да се потвърди съмненията си, можеш да хванеш безскрупулни производители. Без такъв паспорт връщането или обезщетяването е почти невъзможно.

Производствена технология

Машини за рязане

От производствената технология до 80 зависи колко качествен материал ще бъде получен в крайна сметка. Опитът и независимите проучвания показват, че блоковете от пяна, произведени чрез рязане на технологията за втвърдяване в автоклава, имат по-висока производителност и надеждност в сравнение с тези с отливки. Изрязаните пенобетонни продукти са идеални в тяхната геометрия, те са лишени от чипове и пукнатини. Тези размери позволяват те да бъдат използвани за полагане в разтвор, както и специално лепило - цимент, е в контраст с решение не замръзва, спестява време и намалява разходите за изграждане на конструкцията на сградата. Скриване на нередности криви блокове дебел слой мазилка не е необходимо, разбира се, и намаляване на цената на тези устройства е по-висока с около 15 - 20 пяна блокове, изработени от barotehnologii, е по-добре, за да получите кръг на такива продукти, макар и различна атрактивна цена, но нивото на качество те са много по-ниски Техните клетъчни приятели, произведени с помощта на конвенционален пенообразувател и бетонов смесител.

плътност

размера на блока от пяна

Пяните блокове имат широк обхват на плътност, в зависимост от тяхната здравина и ниво топлинната проводимост на блока. Не забравяйте, че колкото по-ниска плътност на пяната, така че е по-малко устойчиви на стрес и по-сигурно държи топлината в къщата, и особено издръжлив пенобетон е лош изолатор. Важно е да се намери "среден път", а не стигат до крайности, най-добрият вариант за носещи конструкции - пяна блокира D800, D600 за вътрешни преградни стени по-малки марки по плътност се използват като изолация.

вид



блок

Внимателно ги погледнете, освен идеалните геометрични данни, те трябва да имат еднакъв сив цвят. Ако един блок на друг по-тъмен или по-светъл, има места на него - това е първият признак на лошо качество, тъй като те трябва да са малки пукнатини. Най-добре е да се закупят продукти, в които подсилващите влакна укрепват и предпазват пенобетона от напукване.

Производство на блокове пяна, видео

заключение

Познавайки тези подробности, можете лесно и бързо да изберете надежден и висококачествен пенобетон. Вие сте много изненадани да научат, че много продукти, които не отговарят на основните изисквания, ако продавачът е отказал, за каквито и да било причини, за да ви осигури с паспорт, след което избяга от него, макар и примамлива цена.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Определяне на размера на блокове от пенобетон за строителствотоОпределяне на размера на блокове от пенобетон за строителството
Стандартни размери на блоковете пянаСтандартни размери на блоковете пяна
Топлопроводимост на пенобетонТоплопроводимост на пенобетон
Изграждане на къща от блокове от пянаИзграждане на къща от блокове от пяна
Какви са пяните блокове?Какви са пяните блокове?
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Каква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пянаКаква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пяна
Тегло на пенобетонаТегло на пенобетона
Производство на пенобетон в къщиПроизводство на пенобетон в къщи
» » Най-добрият пенобетон за строителството
© 2021 BggeHat.com