Оборудване за производство на пеноблокове

Днес пенобетонните блокове са много популярен материал не само в частни, но и в гражданското строителство. Такова търсене за тези клетъчни продукти генерира предложение на производителите на различни съоръжения, а изборът е доста широк. Струва си да се помни, че оборудването за производство на блокове от пяна трябва да бъде надеждно, в противен случай качеството на продуктите и дълъг живот на живота не може да бъде въпрос, и все пак, как да го избера правилно и да не прави грешка?

Основните сортове

Първата е да се вземе решение по какъв технология ще запази производството на пенобетон: монолитен, рязането или barotehnologii от него и пряко ще зависи от спецификата на закупеното оборудване.

Производство на блокове от пяна в двуетапен процес

Пяна Генератор

снимка на генератора за пяна

Така че, първото нещо, което ще ви трябва е добър пяна генератор, който е марката, изберете само защото от ключовите му характеристики ще зависи не само от това колко добре ще се получи пяна, но и цялостната последователност на магазина. Важно е, че той дава не само възможност за регулиране на пяната, но е съвместим с всички видове пенообразуватели. По правило се изисква компресор за всеки отделно купен генератор за пяна. Производителността му трябва да е поне 0,2 m 3 за минута и работно налягане от поне 5 atm.

Смесител за смеси

Смесител за смеси

За производството на пяна блокове е най-добрият вариант хоросан миксери е задължително, е препоръчително да закупите генератор пяна и хоросан от един производител на максимум, за да избера най-подходящия тандема оборудване. Освен това при избора на тази техника ще бъде нейната мобилност, тя ще позволи подготовката на стоковия микс. Обемът на бъдещия миксер зависи от планирания капацитет. Значително предимство при производството на пеноблокове е не само тяхната простота в ремонта и експлоатацията, но и мобилността. Можете да нанесете пяна бетон директно на строителната площадка, но също така трябва да се има предвид, че с нея значителен процент от брака се осигурява от известния човешки фактор.

Производство на баротехнологии

миксер

Смесител за смеси

За подготовката му е необходим само надежден смесител от турбулентен тип. Неговата конструкция позволява не само да се получат блокове с различна плътност, но и да се работи с такава смес директно на строителната площадка, когато се наливат покриви, кухини и подове. Също така е важно да се отбележи, че с помощта на такова оборудване няма да е възможно да се получи особено силен пенобетон, но на себестойност тя е много по-ниска от обичайното.

Пянобетонови комплекси

Пянобетонови комплекси



за производство на пяна блокове големи обеми с минимизиране на ръчния труд, на пазара на строителна техника са представени широк спектър от специални мини-заводи, техният комплекс включва абсолютно цялото оборудване, което може да е необходимо за направата на блоковете. В същото време тя е най-автоматизираната, което увеличава не само качеството на продуктите, но и техните обеми. Единственият недостатък на тези производствени комплекси е тяхната висока цена.

Допълнително оборудване

форма

форма

При формоване технология, за формоване продукти, са необходими специални форми, те могат да имат различни размери, кофража обикновено се изработва от метал или пластмаса.

Машини за рязане

Машини за рязане

За отрязването на блоковете са необходими специални машини, такова оборудване е цялостен автоматизиран комплекс, но също така има и машинни инструменти, контролирани от човека, те не се отличават с високо качество на рязане и относително ниска цена.

Производство на пяна блокове, видео

заключение

При закупуване на оборудване, да се основава на неговото качество, а не на цената, обикновено нискокачествена техника, която е с ниска себестойност, въпреки че гарантира дълги години работа, но не успява много бързо. Струва си да обърнете внимание на производителя, чието име се е доказало като надежден и качествен доставчик.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Определяне на размера на блокове от пенобетон за строителствотоОпределяне на размера на блокове от пенобетон за строителството
Самопроизводство на пенобетонСамопроизводство на пенобетон
Правилно изграждане на къща от пяна блоковеПравилно изграждане на къща от пяна блокове
Характеристики на Penobloka и приложение на блокове от пянаХарактеристики на Penobloka и приложение на блокове от пяна
Технология на производството на пеноблоковеТехнология на производството на пеноблокове
Стандартни размери на блоковете пянаСтандартни размери на блоковете пяна
Какви са пяните блокове?Какви са пяните блокове?
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Тегло на пенобетонаТегло на пенобетона
Производство на пенобетон в къщиПроизводство на пенобетон в къщи
» » Оборудване за производство на пеноблокове
© 2021 BggeHat.com