Как да се изгради гараж от пенобетон блокове

Изграждане на сигурни и удобни гаражи - не е лесна задача, подходящи материали за тази цел, не са толкова много, можете да изберете една тухла, дърво, или който и да е вид на клетъчен бетон. Най-подходящият вариант, съчетаващ високо качество и издръжливост на оптимална цена, са блоковете от пенобетон. Особено, ако имате нужда от бързо и евтино изграждане на стени - гараж от пяна блокове е само находка, малка тегло на блоковете ви позволява да изграждате стените със собствени ръце, без да привличате специално оборудване и строители, което значително намалява очакваните разходи за възпроизвеждане на произведения.
снимка на гараж от пенобетон

Къде да започнете

Всички строителни се ражда по един компетентен проект е добър проект включва малко проучване фондация местната почва и дълбочината на местоположението на източника на подпочвените води, а след това е да се определи пряко назначаване на гаража - независимо дали това ще послужи само като паркинг или нужда от проверка яма за ремонт. Вероятно се нуждае от изба за съхранение на осоляване, че е важно да се осигури първоначално местата на всички рафтове и стелажи. Когато проектирате врата, трябва да сте сигурни, че няма бариери за отварянето им.

пяна блок

на фундаменти

Идеално подходящ за тези цели, монолитна плоча от бетон, може да издържи на всички натоварвания, особено в въже почви, но ако планова проверка яма, такава печка няма да работи, вместо това можете да направите флъш фондация заговор. Ако на място подземните сгради се намират доста дълбоки и грундове не са разширяване на оформената, най-добър изглед на основата - е олекотена версия на базата лента, той получава като правило на фундаментни блокове или тухли, и за в бъдеще да се избегнат негативните последици да бъдат компетентно да организират хидроизолация за тази цел hydroglassisol е идеален.

пяна блок

Изграждане на стени от блок пяна

Преди да пристъпи към изграждането на структурите на стената, трябва първо да се монтира една бъдеща цел, монтирането им трябва да бъде строго hydroisolated основа за определяне на порта трябва да се заваряват към армировката г = 10 см и минимална дължина от 45 см, броят на избирателите си трябва 4 броя от всяка страна. Опитайте се да вземат под внимание факта, че вентилът трябва да мине точно между ставите на пяна блокове, след което можете да започнете г., оптималната дебелина на техния гараж - 200 mm, могат да бъдат произведени по искане на допълнителна затопляне, но той трябва да бъде достатъчно силен. Най-приемливият вариант е класът на якост B5 при плътност D800.

Стени и порти за гараж



От своя зидария използване качество цимент-пясък хоросан или специално лепило, дори при ниска лепило високо разтвор, но неговите предимства са по-тънки шевове и по-добра изолация, като се използва време лепило конструкция ще бъдат намалени с 2 пъти, но неговото приложение е целесъобразно само за тези, блокове, чиито размери и геометрия са идеални.

Гаражна вентилация
Walling започва с издаването на ъгли, а след това протегна кабели и всичко отново внимателно измерва, следван от полагането на стените себе си, не забравяйте, че след две серии от пяна блокове, е необходимо укрепване на мрежата - мрежа, но по-голяма сложност ще преодолее устройство през портата, за да го инсталирате Необходима е подходяща заварена рамка с ъгъл не повече от 50 mm. Монтаж го е направил над вратата отвътре и само в циментова замазка, удавяне край му в зидарията е на стойност само на 20 см, в зависимост от вида на покрива и неговата дестинация, вероятно допълнително укрепване на пяна бетонни стени. За едноетажен покрив това не е необходимо, а за изграждане на таванско помещение е необходимо да се подсилят армопойните, те се изработват както от бетон, така и от тухлена зидария. За един покрив на покрива, ще има достатъчно марулат, който ще разпределя напълно товарите по цялата дължина на стените.

Видео за гаражната зидария от пяна 

заключение

В заключение, бих искал да подчертая, че звената струва само 20 от общия бюджет, основните разходи ще отидат в основата на устройството, дупка гледане и покрива, но също така и изграждане на гараж на пяна блокове със собствените си ръце най-добрата сделка, не само финансово, но и в качествено план.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гаражът на пяна блокове със собствените си ръцеГаражът на пяна блокове със собствените си ръце
Определяне на размера на блокове от пенобетон за строителствотоОпределяне на размера на блокове от пенобетон за строителството
При избора на основите за изграждане на гаражПри избора на основите за изграждане на гараж
Правилно изграждане на къща от пяна блоковеПравилно изграждане на къща от пяна блокове
Проекти на къщи от пенобетонови блоковеПроекти на къщи от пенобетонови блокове
Цената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къщаЦената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къща
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Как да се изгради една къща от пяна блоковеКак да се изгради една къща от пяна блокове
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
» » Как да се изгради гараж от пенобетон блокове
© 2021 BggeHat.com