Топлоизолация

Топлоизолация на актьоритеТоплоизолацията на едно жилище отдавна тревожи човека. В древни времена стените и подът се затопляха с животински кожи. В съветското минало не е имало толкова голямо разпространение на килимите. После батамата пое евтината и лесна за употреба пяна. Но науката не стои неподвижна, а руските учени са разработили нова иновативна обвивка.

Топлоизолация ново поколение, което създава трайно, изключително тънко, еластично защитно покритие. Този материал е течен, което допринася за лекотата на прилагане и липсата на необходимите умения и оборудване за работниците.

Използването на течна топлоизолация на актьорите

Прилагане на топлоизолация на актьоритеОбластта на приложение на тази изолация е много широка. Разширяването на обхвата на приложение се насърчава от различните характеристики на топлоизолацията. Първият му плюс е течната основа. Това ни позволява да изолираме топлоизолационните конструкции със сложна геометрична форма. В крайна сметка при фиксирането дори на много гъвкав материал могат да възникнат много проблеми на мястото на ставите и ставите. С този вид покритие няма да има такива проблеми. При боядисване се създава непрекъснат слой, който предотвратява топлообменът на материала на конструкцията с външната среда.

Топлоизолационна боя има висока адхезия към различни видове материали. Следователно, няма да бъде трудно да се приложи, както върху бетонна основа, така и върху метална повърхност. Трудности с покритието могат да се случат само при поцинкована ламарина. В този случай е желателно предварително покритие на продукта с един слой от най-евтиния грунд. Слоят от топлоизолационна боя не само предпазва металните повърхности от температурни промени, но и помещението от замръзване. Този тип изолация също така възпрепятства процесите на корозия, като удължава живота на сградата.

Боята се използва не само за защита на топлопроводи и за поддържане на топлина. Системите за охлаждане, климатизация и вентилация трябва да поддържат отрицателни температури. Този тип покритие ще запази свойствата на хладилните системи за дълго време. За различни приложения и изграждане на определени свойства са разработени няколко вида топлоизолация.

Acterm фасада

Acterm фасадаТози вид топлоизолация се използва за бетонни и дървени повърхности. Приложението и температурата на работа на този материал варират от -60 до + 250 °.



Нанасянето на топлоизолация се извършва с четка или ролка. Възможно е да се използват пневматични пулверизатори с диаметър на дюзата повече от 0,7 мм. В този случай устройството на хидроизолационния слой ще бъде еднородно и бързо.

Повърхностното покритие е възможно както от външната страна на сградата, така и отвътре. Основното предимство на този материал е дебелината на неговия слой. Топлоизолацията ще заема само 4 мм от площта на помещението около периметъра.

Akerm антикондензация

Този тип изолация също е предназначена да предотврати образуването на конденз. Такова покритие може да се нанася върху бетонни, каменни, тухлени и метални повърхности. Дебелината на слоя трябва да е поне 2,5 мм. Топлинният изолационен материал не реагира със соли и алкални разтвори, като по този начин запазва постоянно защитните си свойства. Сушенето на един слой се извършва през деня. Прилагането на следващия се извършва само след изсъхването на предишния.

Покритието не съдържа вредни вещества и летливи примеси, които могат да навредят на здравето. Топлоизолацията е незапалима и може да се използва до температура + 160 ° С.

Стандарт за Acterm

Стандарт за ActermТази топлоизолационна боя е най-разпространената. Препоръчва се за нанасяне върху метал, дърво, бетон. Състои се от латексова смес с акрилно свързващо вещество. Топлоизолационните свойства на материала се запазват поради наличието в материала на вакуумни силиконови и керамични топки.

Топлоизолация образува ултрамоден филм, идентичен на четири-сантиметровия слой от минерална вата. Според топлоизолационните свойства, 1 мм филм съответства на 480 мм бетон.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изолирате дървен подКак да изолирате дървен под
Използване на дишаща изолация за стени от течна пянаИзползване на дишаща изолация за стени от течна пяна
Екструдиран пенополистиролЕкструдиран пенополистирол
Как да направим изолацията на покрива с полиуретанова пяна?Как да направим изолацията на покрива с полиуретанова пяна?
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Топлоизолация и шумоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация и шумоизолация на отоплителни тръби
Penoizol нова изолация за вашия домPenoizol нова изолация за вашия дом
Течните топлоизолации преглеждат изолацията на стените на къщите с течна изолацияТечните топлоизолации преглеждат изолацията на стените на къщите с течна изолация
Топлоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната бояТоплоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната боя
Топлоизолация на къщи от експандирани глинени блокове навънТоплоизолация на къщи от експандирани глинени блокове навън
» » Топлоизолация
© 2021 BggeHat.com