Ултра тънка топлоизолация на корунд

Топлинна изолация на корундСтроителството е една от областите, чието развитие характеризира развитието на страната като цяло. Новите строителни материали, разработени и произведени в Русия, са надеждно и неоспоримо качество. Едно такова ноу-хау е ликвидно топлоизолация на корунд

. Въз основа на най-новите технологии на НАСА, модифицирани и адаптирани към нуждите на промишлеността и населението, този продукт е с високо качество на сравнително ниска цена.

Основните видове топлоизолация Korund

Снимки на топлоизолационния материал KorundКорунд "Класик" Използва се за външна и вътрешна обработка на сгради и съоръжения, тръбопроводи, промишлени резервоари и др. Нанася се с четка върху повърхността на метал, пластмаса, бетон. Екологично чисти, той не отделя вредни газове при горенето. Този тип топлоизолация може да се използва без спиране на оборудването, ако температурата на обекта не е над 150 ° С.

Corundum Anticorc се нанася върху покрита с ръжда повърхност. Преди да приложите ръжда, е необходимо четката да се върти върху метал, като се премахнат люспите, за да се постигне добра адхезия на корунд. Производителят препоръчва прилагането на този тип покритие само върху първия слой. Следните слоеве могат да бъдат нанесени на Korund "Classic".

Корунд "Зима" Отлично за използване в северните райони на страната и през зимата. При температура на нанасяне на други подобни нагреватели + 5 °, "зимата" се прилага при -10 °. Добавките, които влизат в него, осигуряват достатъчен вискозитет на материала и забавят неговата кристализация.

Колдум "Фасада" е предназначен за подобряване на топлинните свойства на сградите. Повишената пропускливост на парите допринася за екологичната съвместимост на конструкцията, предотвратявайки натрупването на кондензат. Материалът се препоръчва да се нанася върху бетон в няколко слоя. Дебелината на един слой е 1 мм.

Скоро два нови продукта ще се появят на пазара. Корунд "Антикондензат" с висока антикондензационна защита и корунд "Vulcan", способни да работят при температура от + 540 ° C

Топлоизолация от течен корунд - технически спецификации

Схема за топлоизолация KorundБлагодарение на акриловия свързващ материал, след изсъхване, той образува лек и еластичен филм с отлична адхезия (също ви препоръчваме да обърнете внимание на друг производител Топлинна изолация Akterm). Термотехническите свойства се формират благодарение на въздушните мехурчета и отразяването на материала. Един слой корунд в дебелина милиметър при изчислението на топлинния инженеринг може да бъде еквивалентен на тухли с дебелина 1,5 тухли или 50-60 мм минерална вата.



Коефициентът на топлопроводимост на корунд, потвърден от изследванията, е 0.0012 W / (m ∙ C). Такъв индикатор е просто феноменален с дебелина на покритието 2-3 mm. Използването на течна топлоизолация е възможно в изходите от -70 до + 260 ° C. Това позволява да се боядисват както външните повърхности, така и високотемпературното оборудване.

Този вид топлоизолация по време на изгарянето не излъчва вредни вещества. При 800 ° се разлага на въглероден моноксид и азот, което забавя разпространението на огъня.

Корундът е устойчив на течности, предотвратява корозията на метала и освобождаването на кондензат върху обработените повърхности. Продуктът е напълно сертифициран на територията на Руската федерация. Лекотата на работа с материали намалява разходите във времето, финансовите и човешките ресурси.

Ръководство за инструкция за термоизолация корунд

Първо трябва да определите вида на повърхността, която ще се третира, нейната температура и условията на работа. Повърхностният материал също играе голяма роля. В зависимост от тези фактори е необходимо да изберете един от изброените по-горе видове топлоизолация.

Прилагането трябва да се извършва с четка, валяк или безвъздушен спрей.
Достатъчно е да поставите два или три слоя изолация. Прекъсванията между слоевете на приложение трябва да се извършват около 24 часа. По-нататъшното прилагане няма да доведе до увеличение. Консумацията на материала е 1 литър за 1 м2.

Обърнете внимание!

Работата по прилагането на топлоизолационния корунд трябва да се извършва в строго съответствие с инструкциите, посочени на опаковката!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Топлопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристикиТоплопроводимост на топлоизолацията и изолационни характеристики
Топлоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната бояТоплоизолационни корундни прегледи и спецификации на топлоизолационната боя
Грунд gf-021Грунд gf-021
Изоспан изолация и бариера срещу параИзоспан изолация и бариера срещу пара
ТоплоизолацияТоплоизолация
Как да изолираме правилно системата за водоснабдяване?Как да изолираме правилно системата за водоснабдяване?
StenofleksStenofleks
Затопляне на къщата с екструдирана полистиролова пянаЗатопляне на къщата с екструдирана полистиролова пяна
Незапалима топлоизолацияНезапалима топлоизолация
Топлоизолационни материалиТоплоизолационни материали
» » Ултра тънка топлоизолация на корунд
© 2021 BggeHat.com