Изолирана пяна пяна

Изолирана пяна пянаТоплоизолацията предпазва от студ и топлина. Не оставяйте топлината отвътре на улицата и обратно. Независимо коя страна го завъртите, освен ако не е фолио-изолирано пяно фолио (или Tepofol).

Обикновено препоръчителният слой минерална изолация на покривите за централната лента е около 150 см. И в горещите страни дебелината надвишава 250 см, въз основа на защита от прекомерна топлина. Дебелината на въпросния материал е много по-малка. В същото време тя ефективно изпълнява функциите си чрез използването на иновативни технологии.

Penofol - технически спецификации

  • компонентът на топлопроводимостта на пенофола е 0.39 W / m C;
  • сумата от топлинното отражение е около 99;
  • работна температура от 50 до 105С;
  • противодейства на абсорбцията на вода до 3.4;
  • топлинният капацитет е приблизително 2 kJ / (kg C);

Поради своите екологични характеристики, пенофолът може да се използва в:

  • детски градини;
  • болници;
  • частно жилищно строителство;

Това също е в търсенето в индустрията поради възможността да се изолират сложни форми на структури. Полиетиленът в пенеста форма, който е част от пенофола, е безопасен за всички технически характеристики. Той не съдържа вещества, които са опасни за човешкия живот. Материалът преминава през всички санитарни и екологични стандарти.

Подгряващата кърпа е отличен шумов капак. Възможността за забавяне на шума в обхвата от 32 dB разшири обхвата на продукта.

Penofol не е запалимо вещество. Това се проверява в службата за пожарна безопасност.
Уникалността на този продукт е, че той има добра отразяваща функция и топлоизолация, с малка дебелина. Специалистите твърдят, че загубата на топлина с употребата на пенофол не надвишава 2. Тази цифра е много по-висока от тази на други подобни печати.



Значително спестяване на разходи се дължи на гъвкавостта на материала. С дебелина само 4 мм, той е еквивалентен на слой от миньора 80 мм. В този случай фолиевата лента замества хидро- и паропреграден слой.

Материалът е в състояние да издържа на големи температурни колебания. Работен температурен диапазон от -60 до +100 ° C. Тази характеристика позволява използването му при изолирането на горещи магистрали, които отклоняват топлината от конструкции и продукти.

Нарежете платното с конвенционални ножици. Безопасността на работата изключва използването на ръкавици или други лични предпазни средства.

Penofol - инструкции за употреба

Използване на пяна за пянаАлуминиевото фолио се използва като отразяващ компонент. То отразява до 98 топлина. Ето защо се предотвратява изтичането на топлина и се увеличава общата топлина на системата. Penofol се използва за топлоизолация на тавани, масандра и други жилищни помещения. И също така и за изолация на промишлено оборудване.

Основните качества на този материал са висока еластичност, добра звукоизолация, издръжливост и удобен монтаж. Лесно се нарязва с нож и може да се монтира с нокти, конструктивен сепаратор и също така да се залепи заедно с лепяща лента. Той е екологичен и надежден материал.

Монтажът се извършва от отразяващата страна към стаята. Материалът е монтиран от край до край. И всички шевове са залепени с алуминиева лента за пълна пара и хидроизолация. Максималният ефект на отражение се постига само ако между материала и облицовката има въздушно пространство. За това се препоръчва да се монтират дървени греди. Също като фасада можете да използвате гипсокартон. Преди залепването на тапетите или боядисването на гипсовата плоскост, ставите трябва да бъдат измазани.

Като цяло трябва да се отбележи, че пенофолът може да се монтира самостоятелно, без да се прибягва до помощта на специалист, което от своя страна спестява пари.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фолирана изолация за подаФолирана изолация за пода
Как е таванското таванско помещениеКак е таванското таванско помещение
Как да изолирате веранда за зимно пребиваване без помощта на специалисти?Как да изолирате веранда за зимно пребиваване без помощта на специалисти?
Какво е по-добре да изолирате пода? Избор и инсталиране на оптимална изолацияКакво е по-добре да изолирате пода? Избор и инсталиране на оптимална изолация
Изолация за пода в странатаИзолация за пода в страната
Затопляне на пода в странатаЗатопляне на пода в страната
Топлоизолация и шумоизолация на отоплителни тръбиТоплоизолация и шумоизолация на отоплителни тръби
Как да изолирате дървена къща с пенофолКак да изолирате дървена къща с пенофол
Затопляне на верандата на дървена къща отвътреЗатопляне на верандата на дървена къща отвътре
Нагревател урсаНагревател урса
» » Изолирана пяна пяна
© 2021 BggeHat.com