Опънати тавани в хола - уникален интериор



Погледнете опънати тавани в хола е невероятно красива, както можете да видите, като разгледате снимката. Те се появяват преди по-малко от десет години, но скоро станаха популярни благодарение на разнообразието от цветови решения и текстури. В допълнение, такива таванни конструкции могат да скрият неравностите на основата - не е необходимо да се изравнява. Подходящ за такива тавани за всеки интериор - от класически до високотехнологичен.

Структурни характеристики на опънати тавани

Проточните системи са изработени от PVC фолио, които са изрязани на базата на размера на всяка стая и нейните характеристики. Чертежи за модели се правят от професионални технолози, отчитайки всички нюанси на рязане и бъдещи инсталации. За да се протягат тавани в хола не е увиснал, използвайте специални опори, а също така ги събирайте от няколко картини, а не само една. Отвори за осветителни тела, сензори за пожароизвестяване, специалисти за вентилационни решетки, първо изрязани, а след това подсилени с лепило и скрепителни елементи.
фото опънати тавани в хола
Простри тавани за дневната, монтирани върху силни пластмасови профили, фиксирани по стените под плочите. Вариантът на закрепване на конструкциите зависи от техния тип. Тавани, които ще бъдат инсталирани мощни осветителни устройства, инсталирани по специални схеми. Трябва да се има предвид, че силата на конвенционалните полилеи и други лампи трябва да бъде ограничена, така че платното да не се нагрява или деформира.

Предимства на опънати тавани

Опънати тавани имат следните предимства:
  • абсолютно равна повърхност (много други методи за довършване не позволяват постигането на такъв ефект);
  • Дизайнът на опънати тавани в хола може да бъде различен поради широкия избор на цветове, нюанси и текстури;
  • с помощта на осветление и осветление можете да постигнете уникални светлинни ефекти -
опънати тавани за дневната
  • можете да инсталирате не само обикновени, но и наклонени, криволинейни, двустепенни опънати тавани в хола;
  • платното се отстранява лесно, ако желаете, можете да замените филма с нов, като го инсталирате в старата рамка.
  • Проектиране на опънати тавани

    Таванът за разтягане не трябва да има същия цвят като тапета или обемистия тъмен или ярък обект в стаята, тъй като стаята ще се окаже монофонична и цветът на платното ще се превърне в натрапчив. Най-добре е да изберете сянка, като се фокусирате върху малък предмет в интериора, например върху външна ваза, лента върху завеси, дивани за възглавници. Простри таван в кухнята-хол и други големи помещения трябва да бъде светъл цвят.
    Двуетажни опънати тавани в хола
    За класически дизайн са подходящи сатенирани или матови повърхности. Едно напълно гладко покритие изглежда като перфектно измазан таван. Ако изберете лъскава гланцова повърхност, дневната ще визуално се увеличи поради отразяването на интериорните елементи. Гланцираните картини с огледален ефект визуално повдигат ниските стени, а дневната изглежда по-величествена. Изборът на опънат таван дизайн в хола, не забравяйте за осветлението - с него можете напълно да промените възприятието на стаята.
    Полупрозрачните материали преминават разсеяна светлина през филма. Правилно изпълненото осветление създава видимост на купол, прозорец. Най-големият ефект от дифузията на светлината се постига, ако PVC филмът е инсталиран под основния таван с 30 см, но това не е възможно в стая с ниски стени.
    прости таван кухненски хол
    Струва си да се обмисли изборът на опънати тавани в хола: техният дизайн трябва да съответства на общия стил на стаята. Например, дневните в хай-тек стил са отлично допълнени от таванна структура с метален ефект.
    Перлесцентната текстура на плата създава трептене, като по този начин подчертава елегантния и изискан таван дизайн в хола. Този дизайн е скъп и не отговаря на всеки интериор. Безшевният перлено таванче изглежда добре в класическия хол, декориран с прозореца на залива.
    интериора на хола с опъвам таван
    Картините, на които се използва изображението, също са популярни. Такива тавани са направени по поръчка. Те могат да бъдат боядисани с различни изображения: небето, цветята, животните. Във филма можете дори да прехвърлите снимката. Вътрешността на хола с таван, върху който се прилага изображението, трябва да бъде внимателно обмислен и да има обща представа.
    С помощта на системи "звездно небе" можете да получите фантастична гледка. Ако инсталирате прожекционния апарат и оптичните влакна, изображението на звездата на тавана ще бъде "на живо". Точковите светлини и разсейвателите на лещи ще направят картината още по-интересна.
    Възможно е също така да се създадат тавани на море, които благодарение на специалното налагане на рисунките създават възход, който прилича на вълни. Можете да направите място за стаята с помощта на кърпи, които имитират кадифе, кожа, дърво. Мекият и пухкав филм за велур има свойства, поглъщащи шума. Ако погледнете снимката на опънати тавани в хола, можете да получите вдъхновение и да излезете с уникален интериор на стаята. За да добавите лукс, трябва да погледнете мрамор, злато. Елегантно и елегантно изглежда имитация на венецианска мазилка и патина.
    опънати тавани в хола снимка
    Формата на тавана в хола може да бъде различен:
    • обикновен апартамент;
    • мулти-ниво, в което се комбинират различни цветове, цветове и текстури - този тип тавански дизайн крие всички комуникации добре, разделя хола в отделни зони;
    • с формата на конус, създавайки плавен преход от колоните към тавана;
    • с изпъкнали и вдлъбнати повърхности;
    • Ефективна куполна под формата на полукръг, тя променя формата на стаята;
    • вълнообразен, той може да бъде получен с помощта на специална технология за редактиране;
    • под формата на дюни, наподобяващи кратер на вулкан - заедно с вградените светлини, изглежда грандиозно;
    • със стъпки, които се различават по цвят и текстура.
    Stretch тавани в дневната, в детайли за видео:
    Не е необходимо да избирате единствената форма за тавана. Например, опънати тавани за хол на две нива могат да имат дюна и стълби едновременно. Разнообразие от форми, текстури, цветове ви позволяват да експериментирате и да създавате уникални интериори на помещенията.
    Колкото по-голяма е площта на помещението, толкова по-големи са възможностите за проектиране. Протегнати таван кухненски дневен тракт може да бъде различен, защото голяма площ ви позволява да се изградят всички видове форми. Разбира се, колкото по-сложен е дизайнът, толкова по-скъп ще струва. Но благодарение на голямото разнообразие от форми, цветове и текстури е възможно да се установи оригинален таван за хора с какъвто и да е доход.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Изборът на цветен таван - нежностите на изборИзборът на цветен таван - нежностите на избор
    Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
    Простри тавани - какво е това описание на материалаПростри тавани - какво е това описание на материала
    Цветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдатЦветовата палитра на опънати тавани, тъй като те могат да бъдат
    Светещи таванни таванни начини за създаванеСветещи таванни таванни начини за създаване
    Видове опънати тавани - уникален интериорВидове опънати тавани - уникален интериор
    Плюсове и минуси на опънати таваниПлюсове и минуси на опънати тавани
    Какви са предимствата на опънатите таваниКакви са предимствата на опънатите тавани
    Наречен таван подреден?Наречен таван подреден?
    Монтаж на опънати таваниМонтаж на опънати тавани
    » » Опънати тавани в хола - уникален интериор
    © 2021 BggeHat.com