Светещи таванни таванни начини за създаване



Опънати тавани се отнасят за онези видове покрития, които осигуряват големи възможности за експериментиране с дизайна. Благодарение на тях, можете да създадете един напълно уникален интериор: картини на различни текстури, опции за геометрия, за отпечатване на изображения, брой нива, местоположението на тела - всичко това дава възможност да се монтира с уникален дизайн на тавана, като на снимката.
Ако искате да получите уникален интериор на стаята, трябва да се свържете с специалист, който се занимава с проектиране - той ще ви помогне да изберете вида на таванната конструкция, която най-добре отговаря на ситуацията в стаята. Много успешно изглежда светлинен опъвам тавани, които могат да се превърнат в истинска декорация на стаята.
светещи опънати тавани
Има два начина за подреждане LED таванска светлина. В първата от тях LED лентата се поставя по периметъра на кутията, а във втората - непосредствено на тавана. ефект окачено таванно осветление и в двата случая се оказва напълно различно. При споразумение осветление на тавана около периметъра Осветлението на кутията се наблюдава само по ръба на тавана. Ако осветлението е разположено върху таванно покритие, светлината на окачения таван е равномерно разпределена в избраната област.

Начини за създаване на блестящ таван

Светлинен таван може да бъде създаден по няколко начина. Ако е подреден таван на две нива, той често се прави от страничното осветление в точката на прехода на нивата, използвайки LED лента под опъвам таван. Светлината може да бъде едноцветна или да се движи от един цвят на друг. Също така може да се използва многоцветна RGB лента, която позволява създаването на много интересни опции за осветление.
светлина в опънати тавани
Оборудване на светлина в опънати тавани, следва да се отбележи, че, например, подсветка LED лъскавата платно може да доведе до появата на "огърлица" на отделни светлини, отразени във филма. За да се избегне този ефект, е необходимо да се намали празнината между базовото ниво и стъпката. Ако такова осветление се създаде над тавана от матовото платно, тогава отражението е почти невидимо.
светъл таван таван снимка
LED задно осветяване може да се извърши вътре в таванната конструкция. Резултатът е монолитен панел, който осветява тавана. Въпреки това, дори и в тази версия светещ таван има някои нюанси. Например, разстоянието между напрежението и тавана на чешмата трябва да бъде най-малко 15 сантиметра, така че да се осигури еднакво светене. Дизайнът с вътрешно осветление се създава задължително с използването на специален светлопропусклив PVC филм, който ще служи като екран и ще позволи да разпръсне светлина по цялото платно. С други думи, ще получите прозрачен протяжен таван (прочетете също: "Панели за таванно осветление").
Таван с прожекторно фолио с LED панделки, подробно видео:

Инсталация с LED осветление

Монтажът на такова осветление се извършва само от специалисти, които инсталират опънати тавани. За да направите LED осветление, трябва да свържете трансформатор. Ако RGB лентата е монтирана, тогава трябва да инсталирате контролер, който ще контролира играта на светлината.
Каквото и да е подчертанието, то може да се създаде през деня, разбира се, ако експертите работят. Светодиодните ленти се използват дълго време. Бяло служи за около 5 години с шест часа работа всеки ден и цвят - около 8 години. След това крушките ще станат по-малко светли.
осветително окачени тавани
Светещият таван може да си позволи хора с различни доходи. Цената му зависи от вида и броя на използваните LED ленти. Но ако вземем предвид дълголетието на такива системи, всички разходи стават основателни и тъй като местоположението на осветителните тела може да бъде нещо, изборът на дизайн става невероятно широк.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Простри тавани и осветление - нюанси на дизайнаПростри тавани и осветление - нюанси на дизайна
Опции за опънати тавани на задното осветлениеОпции за опънати тавани на задното осветление
Стрелец таван звездно небе шедьовър в къщатаСтрелец таван звездно небе шедьовър в къщата
Опънати тавани в хола - уникален интериорОпънати тавани в хола - уникален интериор
Огледални панели за тавана - уникален дизайнОгледални панели за тавана - уникален дизайн
Опции за опъване на таванно осветлениеОпции за опъване на таванно осветление
Опънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайнаОпънете таваните са най-добрите от гледна точка на дизайна
Как да украсите тавана с идеите си за идеиКак да украсите тавана с идеите си за идеи
Как да изберем таван в залатаКак да изберем таван в залата
Красиви опънати тавани - опции за дизайнКрасиви опънати тавани - опции за дизайн
» » Светещи таванни таванни начини за създаване
© 2021 BggeHat.com