Избор на мека мебел

1Диванът заема централно място във всеки апартамент. Ето защо е необходимо да се подхожда отговорно към неговия избор. Какво да търсите при избора на диван? диван комфорт. За да направите това, седнете или легнете върху него и го сгънете / сгънете няколко пъти. Следва въпросът какво да изберем - пружини или гума от пяна? Няма значение, трябва да се съсредоточите само върху качеството. В края на краищата, ако канапето е качествено, дори и след 10 години обслужване, можете да поръчате тапицерия тапицерия, след което диванът ще служи толкова много.

Рамката на дивана.

Обикновено е изработена от дърво или ПДЧ. За предпочитане рамката е направена от естествено дърво, а кутията за шперплат.

Тип механизъм за сгъване.

Има 3 основни типа механизми. "Книгата" е най-простият и най-известен механизъм.



Гърбът на дивана просто се отпусне назад. Обикновено "книга" не се нуждае от допълнително пространство, но ако останалата част е висока, след инсталирането на дивана, което трябва да се оттеглят от стената 10-20 см. Освен това, този механизъм бързо се износва, но внос "книга" ще продължи много по-дълго. В "мида" леглото лесно се изхвърля напред. Предлага се с пружинен или пяна матрак. В "телескопа" леглото се изтърва от седалката. Разликата между нивата се компенсира от възглавниците. По-малкото от този диван - колелата могат да развалят пода. Скъпите колела от каучук премахват този недостатък.

Можете да помислите за закупуване на ъглов диван. Има мнение, че такъв диван заема повече пространство, но това не винаги е така.

цветове

В магазина ще можете да изберете вида на плат (Гейбъл, трупат, жакард, кожа и т.н.) и цветове за дивана се интересувате от проба. Тапицерията с тефлоново покритие е най-доброто, но скъпо. На такъв диван няма да има следи от разляти течности. Ако нямате намерение да се сложи на дивана до стената, е важно да се уточни също кърпа е вграден в задната стена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се направи мебел майсторски клас за мебелиКак да се направи мебел майсторски клас за мебели
Пяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замениПяна за диван, къде да купя, което е по-добре, как да се замени
Диван за кухнята, която моделът да изберетеДиван за кухнята, която моделът да изберете
Как да изберем диван за холаКак да изберем диван за хола
Предимства на ъгловите диваниПредимства на ъгловите дивани
Как да изберем ъглов диванКак да изберем ъглов диван
Диван-легло във всеки интериорДиван-легло във всеки интериор
Как да изберем удобен диван за голямо семейство?Как да изберем удобен диван за голямо семейство?
Как да изберем мебели за залаКак да изберем мебели за зала
Как да изберем добър диванКак да изберем добър диван
» » Избор на мека мебел
© 2021 BggeHat.com