Как да планираме правилното обновяване на помещението

След закупуването на апартамент, повечето собственици трябва да мислят за преобразуването на новия си дом в съответствие с техните собствени идеи за удобство, комфорт и уют.

Какъв е най-правилният начин за изготвяне на план, свързан с ремонтни работи? Списъкът на произведенията по реда на тяхното изпълнение е даден по-долу:

1. Първо, най-мръсната работа се извършва. Те включват разкомплектоване на стари подови и стенни покрития, почистване на прах и мръсотия, ред за изхвърляне на отпадъци. Изпълнявайте тези процедури в началото ремонти, необходими за втори причина: като цяло мръсотия и прах може да увреди или да замърсят довършителни материали да бъдат използвани в бъдеще, като в същото време, в почиства стаята, за да работят по-лесно - нищо не лежи на пода и не се намесва. В допълнение към демонтирането, броят на мръсните работи трябва да включва замяна на прозорците, съответно, тези работи трябва да се извършват веднага след края на отстраняването на боклука. На сайта https://alimp-stroy.ru/remont-kvartir можете да намерите по-подробна информация за ремонта на апартаменти.

2. Вторият етап трябва да приеме подреждането на замазката върху подовата настилка, за да извърши подравняването й. Долната линия е, че изравняването на етажа изисква 99 апартамента, защото нередностите му са доста забележими. Във всеки случай, това твърдение се отнася за почти всички повърхности на жилищни апартаменти - стени, тавани, подове. Въпреки това, по отношение на това малко по-късно. Ако подът е твърде неравномерно, процесът на изпълнение и замазка сушене ще се забави за неопределен период от време, така че е логично да се възползват от високо рано полимерна Подови настилки или суха замазка. Това от своя страна ще съкрати времето за ремонт като цяло.



3. Следващата стъпка в ремонта - разпределението на отоплителни тръби и вода. Светлината, топлината и водата са не само най-важните фактори за комфортен живот в бъдеще, но и източници на сериозни проблеми в случай на неграмотно инсталиране на комуникации.

4. Черно покритие е мазилка, предназначена за изравняване на стените (по отношение на това и казано по-горе) и подготовката на повърхността за нанасяне на крайното покритие. Това е доста важен етап, който оказва влияние върху резултата от ремонтните работи. Проводниците, издутите тръби и неравни повърхности на стените не изглеждат естетически приятни. По тази причина е необходимо да се скрият всички комуникации и да се изравнят стените максимално.

5. Окончателно завършване. Последният етап от ремонта започва с монтирането на врати, завършили живопис повърхности, плочки, тапети Стекът на повърхности на стени, инсталиране на различни малки неща, за да донесе на проектиране пространство до идеала.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
С какво да започнем ремонта в апартамент, планираме обзавеждане на жилищеС какво да започнем ремонта в апартамент, планираме обзавеждане на жилище
Съвети за това как да премахнете варовика от таванаСъвети за това как да премахнете варовика от тавана
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Общо почистване на апартаментите след ремонтОбщо почистване на апартаментите след ремонт
Промишлени елементи за разглобяванеПромишлени елементи за разглобяване
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Възможно ли е да се ремонтира без прах и мръсотия?Възможно ли е да се ремонтира без прах и мръсотия?
Елитно обновяване на апартаменти в МоскваЕлитно обновяване на апартаменти в Москва
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
Почистване на помещенията в апартамента след ремонтПочистване на помещенията в апартамента след ремонт
» » Как да планираме правилното обновяване на помещението
© 2021 BggeHat.com