Затопляне на тавана, покрив, таван ekowool във всяка къща

Затопляне на тавана, покрива, таванското дъно във всяка къща 1Според законите на физиката, повечето топлини се натрупват на тавана или на тавана. Ако таванът не е жилищен, най-добре е да се съсредоточите върху него загряване

мансарден етаж. Ако таванското помещение е жилищно или техническо помещение, за което се изисква специфично температурно ниво, е необходимо да изолирате покрива с екологично чист въздух.

Благодарение на използването на материала, то е гарантирано

  • монолитен слой изолация, което позволява да се избегнат пукнатини и цепнатини, през която топлината може да изтече натрупаната (дебелина Ековата изолация е малък, така че много място остава свободно пространство);
  • екологична чистота на слоя от топлоизолатора;
  • абсолютна малка топлопроводимост;
  • липса на влага, гъбички в стаята;
  • отсъствие на гнезда на гризачи;
  • Абсорбция на прекомерна влага от стаята.

Затопляне на тавана, покрив, мансарда в всяка къща 2

Процесът на полагане на ecowools за таван изолация

Затоплянето на таванско таванско пространство означава отворена инсталация с разпенващо устройство. Материалът през маркуча се напръсква върху изолираната повърхност, след което трябва да се изравнява.

Методът на ръчно полагане

Малките тавани в района могат да бъдат изолирани без използване на скъпо оборудване, което се напръсква Ековата. Самозатварянето е, че екологичното масло се разхлабва чрез електрическа бормашина с приставка за миксер. След това разхлабеният материал се оформя върху повърхността, която ще се изолира. След това екзолето е внимателно уплътнено (плътност от 30 до 40 кг / м3).

Затопляне на тавана, покрива, таванското дъно във всяка къща 3

Приложение на разпенващото устройство в суха инсталация

Качественото покритие може да бъде гарантирано само ако оборудването се използва за изолиране на екомасата. Методът е описан по-горе. Няколко дни по-късно на повърхността на слоя се образува защитна кора. Този активиран лигнин - естествен компонент на ecowools. С негова помощ влакната от горния слой са залепени заедно, което пречи на циркулацията на въздуха в нагревателя.

Топлината на покрива на екологичния слой по този начин изисква редовно навлажняване на изолационния слой с помощта на пистолет - кората ще се появи по-бързо.

Процесът на затопляне на таванската стая с екологични отпадъци



Струва си да се отбележи, че изолацията на мансардата изисква гъстота на пълнене от 35 до 45 кг / м3. Ако желаната изолация на пода, достатъчно до 35 кг / м3, а стените и покривът изискват по-плътен пълнеж от 45 кг / м3. С цел да се тавански изолация Ековата не изисква математически изчисления, не забравяйте, че е необходимо един квадратен метър от стените, за да се вземат 4 от материала на торбата, скатен покрив ще изисква 3.5 торбички на квадратен метър, етаж - 3 чанти.

Изолирайки пода, помислете, че след запълване на кухините може да седна на още двадесет процента. Въпреки факта, че изолацията на мансардите ecowool най-често се произвежда с помощта на специализирано оборудване, уплътняването трябва да се извършва ръчно. Застъпването не изисква много подправяне, но е желателно да се уплътняват стените по-силно.

Затопляне на тавански, покрив, таванска къща във всяка къща 4

Затоплянето на собствените си ръце на тавана Ековата и се характеризира с най-тежката и неудобно етап - подправяне топлинно изолиращ слой покрива, тъй като обикновено се достигне слой не винаги е възможно. Трябва да се помни, че нормално уплътнен еко-ват трябва да е пружинен.

Следва да се отбележи, че е възможно да се използва не само сух метод на пръскане, но и мокър, а в този случай не е необходимо оборудването на хидро- и паричната бариера.

Процесът на затопляне на покрива с еко-вълна

Затоплянето на покрива ecowool не изисква специални познания. Например метален покрив без изолация има практически нулеви топлоизолационни свойства. Струва си да се отбележи, че покривът на метал изисква организацията допълнителна хидропротекция. Затопляне Ековата покрив се състои от организиране vetrobarernogo полимерен филм слой се нанася върху разликата повърхността устройство ферми вентилация между себе си и ekovaty покривната легло. По този начин ще се осигури защита от вятър и вода. Само след завършването на този процес може да започне да се полага топлоизолационния слой ecowool. Можете да използвате както сух, така и мокър метод. Използването на сух метод позволява по-точно запълване на всички "джобове" - ниши и кухини в покрива.

Трябва да се отбележи, че както е бил преди това писмено, като дебелината на изолационния слой е сравнително малък и за нашите климатични средно около 130 mm.

Затопляне на тавана, покрив, мансарда във всяка къща 5

Парабариерът е най-добре подреден на специално оборудвана рамка, разделяйки пространството на няколко обемни ниши. Това ще повиши ефективността на изолацията на покрива у дома.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн и чертежи на таванаДизайн и чертежи на тавана
Варианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещениеВарианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещение
Как е таванското таванско помещениеКак е таванското таванско помещение
Проекти на къщи с прозорец и таванско помещениеПроекти на къщи с прозорец и таванско помещение
Модерни материали за изолация на тавански помещенияМодерни материали за изолация на тавански помещения
Каква е дебелината на изолацията, необходима за тавана?Каква е дебелината на изолацията, необходима за тавана?
Затопляне на тавана от вътрешните инструкцииЗатопляне на тавана от вътрешните инструкции
Къща-рисунки с таванско помещениеКъща-рисунки с таванско помещение
Тогава за затопляне на тавана в частната къща - справкиТогава за затопляне на тавана в частната къща - справки
Отопляваме тавана в дървена къща лесно и надеждноОтопляваме тавана в дървена къща лесно и надеждно
» » Затопляне на тавана, покрив, таван ekowool във всяка къща
© 2021 BggeHat.com