Как да оборудваме тавански етаж

Как да оборудваме тавански етаж

За да създадете друг уютен ъгъл в къщата си, можете да обърнете внимание на таванското пространство, тъй като това място в идеалния случай може да ви задоволи. Разбира се, в този случай е необходимо да се проведат редица дейности, за да стане помещението шумно, запечатано и удобно. В същото време искам да отбележа, че с компетентен подход към този случай на тавана можете да прекарвате време не само през лятото, но и през зимата.

По отношение на годината на тавана, има, разбира се, да се затопли че няма смисъл, защото, за да прекарват времето си в това ще бъде възможно само в топлите месеци на годината. Зимни тавански ustoroena малко по-различно, отколкото през лятото, тъй като има редица дейности, за да се получи пълна жилищна площ, която добавя такива произведения като: отопление, изолация, обновяване и т.н. Плюс това, подреждането на този тип таван с това, че намалява загубата на топлина през покрива.



Ако искате да изолирате тавана, тази процедура се извършва на два етапа. На първо място, е необходимо да се провеждат всички технически дейности. Това включва хидроизолация - когато е поставен подложният материал. Тази работа трябва да се извършва дори по време на изграждането на покрива, т.е. по време на строителната фаза на сградата. Между хидроизолационния материал и покрива се полагат специални решетки, които на свой ред образуват вентилационната междина. Всъщност благодарение на баровете е възможно да се прикрепи изолационен филм към щайгата. В този случай трябва да се обърне специално внимание на дебелината на бара, която не трябва да е по-малка от 50 милиметра. В случай, че покривът е готов, тогава хидроизолацията трябва да се извърши отвътре, като по този начин затвори кабината отдолу. В същото време профилът ще получи необходимото ниво на якост и подобна работа като перфорация ще подобри вентилацията.

Е, ако сте използвали покрива сандвич панели strotelstve вашия покрив - можете да бъдете сигурни, че вашето таванско помещение е топло и сухо при всякакви климатични условия.

Особено внимание трябва да се обърне на рисковите области, които винаги са по-малко защитени от проникване на влага. Изолирайте на тавана може да се отключи от структурата на греди, но ако се придвижва между тях е твърде голям, най-добре е да се използват допълнителни екземпляри от рамка от барове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн и чертежи на таванаДизайн и чертежи на тавана
Варианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещениеВарианти на разпределение на едноетажни къщи и вили с таванско помещение
Простри тавани в тавана - стилни и цветниПростри тавани в тавана - стилни и цветни
Проекти на частни къщи 6х9 с таванПроекти на частни къщи 6х9 с таван
Тогава за затопляне на тавана в частната къща - справкиТогава за затопляне на тавана в частната къща - справки
Затоплянето на тавана минивизира подробните инструкцииЗатоплянето на тавана минивизира подробните инструкции
Завършване на тавана на таванаЗавършване на тавана на тавана
Как да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къщаКак да изолирате покрив, таван, таван, фронтон в дървена къща
Затопляне на тавана, покрив, таван ekowool във всяка къщаЗатопляне на тавана, покрив, таван ekowool във всяка къща
Есента и зимата са подходящо време за строителствоЕсента и зимата са подходящо време за строителство
» » Как да оборудваме тавански етаж
© 2021 BggeHat.com