Балкон за довършителни работи

Балкон за довършителни работи

Балкон или лоджия е важна част от всеки апартамент и всяка къща. Обикновено балконът е малък. Сега архитектите обръщат много внимание на тази област на жилищното строителство, което го прави по-просторен в съвременните жилища. Балконът може да има различна функционална цел.

Преди това балконът действал като складово помещение. Сега почти всички се придържат към същия принцип. Хората използвали всички ненужни неща за лоджията и балкона. Само малък брой хора са съгласни с факта, че лоджията е място за почивка и приятни разговори. В тази част на къщата можете да експериментирате. Както при общите ремонти на помещения, това не е много добро. Но е важно да се придържаме към мнението, че след ремонтите ще има уютна стая за отдих.

Първото нещо, което трябва да направите, е гладенето на балкона. Но преди това трябва да проучите строителните пазари с цялото разнообразие от строителни материали. Наскоро най-популярните прозорци са плъзгащи. По този начин можете да спестите ценно място. Освен това можете дори да увеличите малко пространството на балкона, като инсталирате прозорци не на бетонна основа, а на специален надвесен перваз, който се простира отвъд балкона с около половин метър. Разбира се, това ще струва повече, но в резултат се формира по-просторна стая.



Като подово покритие за балкон е по-добре да изберете материали от естествен произход. Една отлична възможност в този случай може да бъде дърво. Също така на пода на тази стая ще изглеждат добре плочки, но експертите не я съветват да вложи в тази стая. Тъй като дори и при слаба влага през зимата, такава повърхност може да стане хлъзгава, което може да доведе до злополуки. Такъв проблем може да бъде решен само чрез инсталиране на топъл под.

Докато правите лоджия или балкон, важно е да следвате един стил. Повечето хора не смятат, че е необходимо да се мотаят завеси на балкона, но те, заедно с цялостното покритие на тази зона, създават първото впечатление. В допълнение, завесите или щорите се предпазват от слънцето, а щорите могат да бъдат вътрешни и външни.

На балкона не трябва да има много мебели, но също така трябва да се създадат всички условия за удобна употреба. Мебелите тук също трябва да се отнасят до цялостния дизайн. Например пластмасови столове могат да бъдат закупени за балкон с малко пространство. Но в този случай ще ви е необходимо и подходящо завършване на стените.

На завършените, увеличени первази можете да инсталирате зеленина и цветя.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите остъкляване и изолация на балкони?Как да направите остъкляване и изолация на балкони?
Препоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksomПрепоръки за изолация на балкони и лоджии от penokleksom
Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?Какви трябва да бъдат пластмасовите прозорци за балкона?
Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?Какво трябва да изглежда балконът или лоджията по отношение на предложените работи?
Повторно оборудване на лоджията в бараПовторно оборудване на лоджията в бара
Завършване на вътрешния балконЗавършване на вътрешния балкон
Балкон и лоджия на драмата на присъединяванетоБалкон и лоджия на драмата на присъединяването
Как да украсят красива тераса и лоджия в апартаментаКак да украсят красива тераса и лоджия в апартамента
Основните видове остъкляване на балкониОсновните видове остъкляване на балкони
Преустройство на балконаПреустройство на балкона
» » Балкон за довършителни работи
© 2021 BggeHat.com