Проектирайте прозореца си

Работейки по проект за ремонт на жилищните ви квартали, не може да се запитате какво трябва да бъде прозорецът. Препоръчваме да свържете своите формуляри със стила, който възнамерявате да дойдете след завършване на строителството.

Ако възприемете стил на ремонт в близост до CLASSIC, препоръчваме да промените равнината на прозореца, като го увеличите вертикално. Долната част, почти 20 см, не трябва да достига до пода. Прозоречният перваз трябва да е плосък. Препоръчва се да се изработи от естествен или изкуствен камък, както и от множество ценни дървесни видове, които перфектно се подготвят за такива работи. Горната част на прозореца трябва да бъде затворена с полукръгла повърхност с възможно декор под формата на прави линии или плавно променяща посоката на линиите. Това е близо до стила на AMPIR.



Решавайки да ремонтираме стаята в стила на HI-TECH, е необходимо да увеличим максимално прозореца в самолета. Добавете към прозоречното стъкло мобилни прегради под формата на врати. Те помагат да се увеличи пространството в района. Това ще бъде удобно за съседни стаи. Този вид прегради се извършват по-често, когато съчетават входно антре и дневна. В този случай стаите, изправени пред коридора, стават незащитени от шума. Но разделянето на плъзгащия се тип стъкло с матово покритие се използва при зониране на помещението на две части - спалня и хол. Това решение е много удобно в малки жилищни райони, например в апартаменти с една спалня, където просто трябва да отделите място за спане. В този случай може да се използва триплекс стъкло. Тя е трислойна и може да бъде с дебелина 6 мм. Рамката трябва да бъде метална. Това отговаря на стандартите за врати с големи прозорци. Използвайте матово или триплексно стъкло. Последният не е прозрачен и изглежда много впечатляващ. Неговата белота и картина на природна красота, просто завладяваща. При формирането на равни части от три части със защитен полимерен филм върху цялата повърхност, средното стъкло се прекъсва отстрани на страничната повърхност, а този метод се нарича карцина. Мат стъкло триплекс може да има допълнителен декор - пясъкоструене. Това се постига чрез прилагане на фини частици от твърд състав към стъклото. Технологията от витражи може да променя цветовата гама във всяка комбинация от нюанси, дори тези, които не могат да бъдат комбинирани. Вратата за коридора може да бъде прозрачна, но украсена с фотографски печат, която се намира в интериора му. Също така, доста често използвайте опцията за огледална повърхност за вратата, това решение ще даде на помещението допълнителен обем.

Е, ако се интересувате от продажбата на топлообменници - посетете teplokomplect.ru. Само там ще намерите качествени топлообменници на разумна цена.

Обновяването на стила на PROVENCE изисква смяна на прозореца към пода и възможност за комбиниране с вратата. Ако стаята не е на първия етаж, можете да ограничите вратата отвън с поликарбонат. В стая, която не е толкова голяма, например кухня, прозорецът трябва да има квадрат около периметъра и да се разделя на по-малки части. Отворете с движението на долната част нагоре в равнината.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интересна оформление на къщата с прозореца на заливаИнтересна оформление на къщата с прозореца на залива
Eckers сортове и видове структури в частно строителствоEckers сортове и видове структури в частно строителство
Проекти за изграждане на къща с два заливаПроекти за изграждане на къща с два залива
Кухни в провинциален стилКухни в провинциален стил
Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?Как да инсталираме прозоречен перваз на пластмасови прозорци?
Ремонт на апартамент и стая в хай-тек стилРемонт на апартамент и стая в хай-тек стил
Таван в стила на високите технологии - модерно решениеТаван в стила на високите технологии - модерно решение
Таван в стила на страната простота и удобствоТаван в стила на страната простота и удобство
Как да инсталираме пластмасови PVC прозорци в дървена къща?Как да инсталираме пластмасови PVC прозорци в дървена къща?
Подмяна на перваза на прозорецаПодмяна на перваза на прозореца
» » Проектирайте прозореца си
© 2021 BggeHat.com