Бързо нагревател за вода

Бойлер RapidЛесно е да свикнете с цивилизация, която служи на човек, за да улесни домашния живот и не само. Добре е, когато всичко в живота е на негово място. Събуждайки се сутрин, можете да отидете да вземете топъл сутрешен душ, да миете зъбите, ако има гореща вода.

Но, живеейки в страната, събуждайки се сутрин и припомняйки, че няма условия, настроението може да свърши там. За щастие напредъкът напредва. Още днес, течаща електрическа бойлер Rapid, който няма да напусне без благословиите на съвременния свят, дори на периферията.

Бърз кран с електрически бойлер

Каква е тази кран? На пръв поглед тя не се различава от конвенционалния миксер, просто леко увеличен по размер поради вътрешността на нагревателния елемент. Структурата включва мини-оборудване. Той осигурява безопасност, когато човек използва това устройство. Устройството е снабдено с проводник за свързване на крана към захранващия кабел.

Кранът за нагряване на водата има 3 режима на работа:

  • В режим изключен лостът на джойстика е в средно наклонено положение. В същото време водата не излиза и самият нагревател се изключва.
  • Режим на студена вода - лостът на джойстика се завърта наляво. Студената вода изтича от крана и отоплителната система е изключена.
  • Режим на гореща вода - лостът на джойстика се завърта надясно. Бойлерът е включен и след 5-10 секунди нагрятата течност ще изтече от крана.

При някои модели температурата на водата може да се регулира с лостчето нагоре или надолу. По този начин, увеличаване или намаляване на главата на водата, и с него на температурата на отопление. Съществуват и други модели миксери с по-удобен дизайн. Температурен регулатор се намира отстрани на корпуса, който следи необходимото нагряване и водно налягане с помощта на електронно пълнене. Режимът на настройване на потребителя ще осигури надеждно зададените параметри.



Този вид течаща водна топлина може да запълни банята с подходящата температура. Нагревателният елемент е изработен от топлоустойчива пластмаса. На ресурса за използване се отпуска гаранция от 50 години без изтичане. Отоплителен керамичен диск, който може да работи непрекъснато 5 хил. / Ч. Електрическите контакти са проектирани за 10 милиона изключения.

Захранващият кабел на водния нагревател е разположен в RCD. Устройството за защитно изключване е отговорно за аварийно изключване на електрозахранването с какъвто и да е счупване или дупка в системата. Кранът е безопасен и има защита на много нива, която отговаря на всички европейски стандарти.

Монтиране на топлообменник Rapid

Има два вида кранове:

Първият вид е комбинираният електрически водонагряващ кран Rapid. Той има две точки на свързване. Това е студената и топла вода на централната система на жилищна сграда. Връзката е подобна на обикновения миксер от този вид. При използване на чешмяна вода, нагревателят не включва електрическата мрежа. Когато централното водоснабдяване е изключено, захранващият кабел е свързан към изхода и опцията за топла вода е активирана.

Второто устройство е потопен електрически бойлер. Той се свързва към тръба със студена вода с една входна точка. Вграждането става по същия начин, както при обикновен кран от този тип. Преди да включите горещата вода, първо трябва да изгоните студената вода. След това, когато има течност в системата, то е свързано горещо. Към нагревателя е необходимо да се извърши отделен проводник с минимално напречно сечение от 2,5 квадратчета. Заземяването е предпоставка за инсталиране на продукта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем бойлер за съхранениеКак да изберем бойлер за съхранение
Как да инсталирате бойлерКак да инсталирате бойлер
Как да свържете правилно котелаКак да свържете правилно котела
Как да инсталирате котел самостоятелноКак да инсталирате котел самостоятелно
Как да освободите въздуха от отоплителната система?Как да освободите въздуха от отоплителната система?
Как да отвиете кран-ос, ако той е свързан с четири доказани методиКак да отвиете кран-ос, ако той е свързан с четири доказани методи
Преглед на протичащия бойлер tapwater aquathermПреглед на протичащия бойлер tapwater aquatherm
Маевского кранМаевского кран
Байпас в отоплителната системаБайпас в отоплителната система
Бойлерът delimano delimano tapБойлерът delimano delimano tap
» » Бързо нагревател за вода
© 2021 BggeHat.com