Избор на товарен кран

Търсете и изберете мобилния кран, който е необходим за вашата работа - това е вълнуващо и забавно. Обикновено масата на товара се счита за отправна точка за подбора, но за да се определи необходимата товароносимост, експертът трябва да изчисли съотношението на товара на кран. Всеки тип камион има свой собствен коефициент.

След това за какво е необходимо да се обмисли дали е възможно да се изчисли неговата приблизителна стойност? Този въпрос е присъщ на прибързания клиент. Но в действителност всичко е съвсем просто: всеки камион има индикатори, които влияят върху резултата от неговата работа.

Като индикатори можете да определите дълбочината на фаринкса на куката, обхвата на стрелата, височината и скоростта при повдигане на товара и т.н. Има чудесен избор за вас. Работата на крана за камиони е драстично намалена, ако всички сокове се изтласкат извън нея. Ето защо резултатът от работата му се влошава. По този начин машината износва по-бързо, като по този начин води до възбудата на крана. И това също има отрицателен ефект върху качеството на работата. С компактно натоварване е лесно да се работи, защото е лесно да се прикрепи с помощта на специален метод. Необходимо е да се контролира този процес до кофата.



Понякога става невъзможно да се прикрепи товар, неправилна форма или се състои от мек метал, който има голяма маса. При такива обстоятелства трябва да изберете мобилен кран с повече мощност или да поискате помощ. Също така доста подходящи могат да бъдат 2 камиона кранове. Например, по време на железопътната работи два крана като на натоварване 50 tysyach кг, може да се вдигне автомобили с тегло 60 тона. Колата е обект на тежки и тромави, но често един кран е недостатъчно, докато използвате 2 Камион предостави техническа безопасност, и по-голяма ефективност работа.

След като разбрахме за размерите и теглото на товара, ще трябва да предоставим информация за това къде ще се извърши работата, дали има склонове или разкопки там. Мобилният кран трябва да е на равна повърхност! Поради наклон или неравен терен е възможна пристрастност или кос, което ще доведе до усложняване на работата. Мобилният кран се наема навсякъде. Тази услуга е в търсенето.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Натоварване назначаване на специално оборудване в строителствотоНатоварване назначаване на специално оборудване в строителството
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Предимства при използване на товарен кранПредимства при използване на товарен кран
Предимства на наемането на платформаПредимства на наемането на платформа
Съвети за избор на камионСъвети за избор на камион
Самосвал и площта му на използванеСамосвал и площта му на използване
Ограничители на класификацията на товароподемността и принципа на работаОграничители на класификацията на товароподемността и принципа на работа
Управление на товара Предимства на кранУправление на товара Предимства на кран
Пилотното шофиране е по-добре в строителствотоПилотното шофиране е по-добре в строителството
Какво трябва да знаете при стартирането на строителен проектКакво трябва да знаете при стартирането на строителен проект
» » Избор на товарен кран
© 2021 BggeHat.com