Преглед на протичащия бойлер tapwater aquatherm

Бойлер Водонагревател AquathermОсигуряването на дом с топла вода може да бъде направено по два начина. Първият от тях е покупката на двуканален отоплителен котел. Този механизъм не само осигурява отопление в къщата, но и осигурява топла вода. Вторият начин е да купите колонка за отопление на газ или електрически бойлер. Котелът е по-важен, тъй като е по-малко експлозивен и по-икономичен.

Освен това можете сами да свързвате електрическите уреди и когато инсталирате газ, ви е необходим специален надзор. И кой би помислил, че това разнообразие може да замести бойлер Aquatherm. Това е напълно нова дума в бойлерите, но всичко е наред.

Характеристики на водния бойлер Aquatherm

Устройството е конвенционален вертикален монтажен кран. Може да се инсталира в кухнята или в банята. Разликата е такава, вътре в този кран е електрически десет, способен незабавно да загрява водата до максимум 60 ° С.

Тялото на течащия бойлер Aquatherm е изработено от композитна пластмаса, което показва силата и издръжливостта на продукта. Пластмасата също издържа на високата температура на отоплителното устройство. Когато температурата на течността надвиши 60 °, изключването се задейства, така че елиминира топенето на кутията.

Можете да го инсталирате във водоснабдителната система, като използвате инсталационния комплект, който се доставя с крана. Свързването се осъществява с електрическата мрежа 220 волта. Консумацията на мощност на проекта е 3 kW, което по принцип е достатъчно за такова малко устройство. В крана е монтиран защитно устройство за изключване. Той реагира на внезапни колебания в напрежението в мрежата, като изключва устройството от захранването. Принципът на затвора, същото като при електрическите броячи.

Гаранцията за корпуса на крана е пет години. Но работата на целия механизъм фирма оцени само една година. В този случай в кранчето са осигурени груб филтър за вода и защитно покритие от аераторната плоча. Аераторът е предназначен за намаляване на шума и разпределяне на водния поток. По същия начин кранът е защитен от амортисьор от чукове, които не са необичайни в нашите условия.



Можете да закупите устройство с мощност до 6 кВт. Но, първо, тя ще бъде по-скъпа, и второ, изисква специални кабели, което е изключително неудобно. Такива кранове могат да бъдат инсталирани за промишлени цели.

Отоплението на чешмяната вода с консумация на енергия от 3,5 kW достига до 3 литра в минута. Началната температура на течността е 38 °. Температурата се контролира чрез завъртане на крана на продукта, както при конвенционалните модели.

Монтаж на електрически бойлер Aquatherm

Потопяем бойлер AquathermСвързването на кранчето към системата за водоснабдяване се извършва с половин инчова тръба. Стандартните монтажни размери значително улесняват монтажа. Електрическата жица може да бъде свързана както през мивката, така и под нея. В крепежните приставки има специален жлеб под тел. Скритата инсталация ще ви помогне да избегнете неудобството за постоянно задържане на батерията.

Кранът е фиксиран към повърхността на мивката със специален захващащ механизъм. Не се нуждаете от дупки за болтове, като по този начин не нарушавате целостта на конструкцията. Този метод ви позволява да инсталирате кран на всяка повърхност, без да мислите за допълнителна работа.

Кранът може да се адаптира към вътрешния китайски пазар, поради което щепселът на устройството може да бъде с три контакта. В този случай трябва или да използвате адаптера, или да отрежете такъв продукт, като прикрепите обикновена щепсела към крана.

Когато свържете устройството към него, заземяването е задължително. Въпреки многостепенната система за защита, по-добре е да осигурите себе си и вашето семейство повече два пъти.

Ако връзката е правилна, клапанът работи в три позиции. Средната позиция на дръжката е затворена. Завъртането на дръжката надясно осигурява студена вода. Когато лостът се завърти наляво, подсветката светва, което означава, че десетката е включена и бойлерът на Aquatherm работи нормално.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как функционира нагревателят за съхранение на водаКак функционира нагревателят за съхранение на вода
Електрически котли за отопление на частна къщаЕлектрически котли за отопление на частна къща
Как да изберем електрически бойлер?Как да изберем електрически бойлер?
Електрически бойлерЕлектрически бойлер
Свързване на електрическия бойлер към отоплителната системаСвързване на електрическия бойлер към отоплителната система
Използване на електрически бойлериИзползване на електрически бойлери
Газови котли с един и два кръгаГазови котли с един и два кръга
Домашен електрически бойлер за отопление на домаДомашен електрически бойлер за отопление на дома
Отоплителни котлиОтоплителни котли
Двуканални електрически отоплителни котлиДвуканални електрически отоплителни котли
» » Преглед на протичащия бойлер tapwater aquatherm
© 2021 BggeHat.com