Пелетен бойлер krp 20

Пелетен котел KituramiИзборът на котела започва преди замръзване. През летните жеги, собствениците на частни къщи, складови и гаражни помещения обикалят около топлинните инженерни магазини в търсене на надеждна единица с отлични характеристики.

Естествено, едно от желанията е ниската цена. Но те не спестяват на топлина, защото разпространяват кръгли суми за техниката на известни производители. Сравнително евтин и практически без дефекти Пелетен котел (Kiturami) Kiturami заема водеща позиция на пазара на отоплителна техника.

При избора на отоплителен котел препоръчваме също да се запознаете с:

  • селекция UPS за котел за отопление;
  • една тръба и двутръбна система отопление;
  • назначаване и изборът на хидро-пистолет за отоплителната система.

Пелетни котли от Китурами - плюсове и минуси

Диаграма на пелетен котел от KituramiТози модел пелетен котел е разработен специално за използване в сурови климатични условия. Капацитетът на нагревателя е около 92, което е по-високо от това на аналозите на газа. В допълнение, котлите за гориво за пелети могат да бъдат инсталирани във всяка област, а газът не се извършва във всички райони на страната.

Бойлерите с комплекти имат автоматична система за почистване на пепелния съд. Тази характеристика им дава предимство пред други подобни продукти. Почистване на тиган без автоматизация се извършва, в зависимост от модела, 1-2 пъти месечно.

Предимството е наличието както на опции с еднопосочен, така и с двоен кръг. Котел с двоен кръг е в състояние да осигури топла вода в сградата.

Котелът може да бъде монтиран без наблюдение на специализирани услуги. Той е огнеупорен и гориво, защото не е експлозивен и екологичен. Това дава предимство при самоинсталацията на оборудването и избора на подходящо място, независимо от височините.



Пелети, изгарящи, не изпускат неприятна миризма или отровни вещества. Освен това не е необходимо специално място или място за съхранение. В самия котел има бункер за гориво. Пелетите са точни при употреба и не създават прах и мръсотия, какъвто е случаят с въглищата.

Въпреки всички предимства на този тип оборудване, той има и недостатъци. Първият от тях е относително високата цена на отоплителния материал. Газ, въглища или ДТ ще бъдат много по-евтини. Да, и производството на пелети не е често срещано. Следователно, само когато мислим за закупуване на пелетен котел, трябва да разберем дали производството на този вид гориво се развива в района на обитаване.

Производството на отоплителни уреди от фирмата Kyturami не е често срещано явление. Следователно, намирането и транспортирането на котела не е лесна задача. Дизайнът е доста обемист и дори в разглобена форма ще причини проблеми.

Пелетен котел Kiturami KRP-20A

Характеристики на КутураЩе бъде отлична възможност за тежък климат и помещения до 300 квадратни метра Kiturami котел на пелети КРР-20А. Моделът с шумоизолация на корпуса, защита от запалване с връщаща тяга и ефективност над 92 ще стане незаменим при липса на връзка към газовия уред и не само.

Котелът има вграден резервоар за гореща вода. Това изключва покупката на котел, намалявайки разходите за комфорт. Освен това котелът има таймер с дисплей, който показва цялата информация за работата на уреда и възможността за регулиране на топлообменните процеси.

Горелката е създадена със специална технология, поради което се получава максимално изгаряне на пелети. Саждите и саждите се отстраняват автоматично, поради което поддържането на конструкцията се свежда до минимум.

По същия начин тялото на котела и специалната синхронизация на работата на горелката и помпата създават условия, при които кондензатът на повърхността на продукта не се освобождава.

Котелът има голям и удобен за товарене контейнер за гориво. Капацитетът му е 160 кг. Пелетен котел Kiturami се предлага стандартно и в пакета Premium.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Електрически котли за индивидуално отоплениеЕлектрически котли за индивидуално отопление
Котел с дърва за огрев със собствени ръцеКотел с дърва за огрев със собствени ръце
Как да изберем отоплителни котли прости препоръкиКак да изберем отоплителни котли прости препоръки
Котли на твърдо гориво за продължително изгарянеКотли на твърдо гориво за продължително изгаряне
Нагревателни котли за пелетиНагревателни котли за пелети
Автоматизация на котли за газово отоплениеАвтоматизация на котли за газово отопление
Водород, пиролиза и други алтернативни котлиВодород, пиролиза и други алтернативни котли
Двуканални електрически отоплителни котлиДвуканални електрически отоплителни котли
Двуканални котли за твърдо гориво с продължително изгарянеДвуканални котли за твърдо гориво с продължително изгаряне
Най-икономичния електрически бойлерНай-икономичния електрически бойлер
» » Пелетен бойлер krp 20
© 2021 BggeHat.com