Характеристики на диамантен рязане

Характеристики на диамантен рязане

Мнозина са чували за технологията на диамантено рязане, но далеч от всеки може да си представи какво е това. Диамантеното рязане днес е един от най-популярните методи за формиране на отвори и изрези в твърди конструкции. За тази цел се използва специален диамантен компонент, както и охладителна система, използваща вода.

Какви възможности има диамантеното рязане?

С негова помощ е възможно да се направят отвори за врати и прозорци, както и различни ниши и отвори в стени и преплитания. Можете да използвате диамантено рязане за премахване на стоманобетонни и бетонни конструкции. Също така е възможно да се коригират производствените дефекти след строителните работи. Можете да изрежете ниши и да оформите извити отвори. Направете дупки за вентилация и канализация. Демонтирайте основата, стените и таваните.



Диамантните технологии се основават на процеса на рязане на твърди повърхности със специални сегменти, които са прикрепени към тялото на инструмента. Инструментът е свързан към механизма на стенния трион. По този начин линейната скорост на режещия сегмент практически се намалява до скоростта на най-ефективното рязане.

Технологията за рязане на диаманти в момента е един от най-удобните, бързи и безопасни методи за изработване на отвори и дупки в стени и конструкции от бетон, стоманобетон, камък. Диамантно рязане ви позволява да направите дупки с определен размер, които не изискват по-нататъшна обработка. Едно от основните предимства на тази техника може да се нарече способността да се обработва материалът без никакво динамично натоварване, т.е. този метод на работа се отнася до ненатоварено. Това означава, че работата може да се направи почти навсякъде.
Редът на работа.

Първо, трябва да отбележим контурите на бъдещите ниши и отвори. След това трябва да монтирате основното и спомагателното оборудване и да пробиете контролните отвори в ъглите на контурите на бъдещата ниша. На маркирания контур е необходимо да се извърши диамантено рязане на отвора, да се пробият компенсиращите технологични отвори и да се демонтират допълнителни разфасовки. Мрежата, която е изрязана, трябва да бъде демонтирана - частично или изцяло. Демонтираните фрагменти могат да бъдат разделени на по-малки, транспортируеми елементи. Строителните отпадъци трябва да бъдат събрани в контейнер, демонтирано основно и спомагателно оборудване, компоненти, инструменти и спомагателни (временни) структури.

Е, ако се интересувате от строител на katjushki lobnya - посетете сайта 1dom.ru. Само там ще намерите най-добрите апартаменти от строителните предприемачи на изгодни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кислородно рязанеКислородно рязане
Тогава да изрежете керамични плочки?Тогава да изрежете керамични плочки?
Врата на стенатаВрата на стената
Как да изберем мозайката?Как да изберем мозайката?
Диамантно пробиване на бетонДиамантно пробиване на бетон
Детайли за струговетеДетайли за струговете
Кислородно рязанеКислородно рязане
Резачки за плочкиРезачки за плочки
Препоръки за избор на машини за рязане на камъниПрепоръки за избор на машини за рязане на камъни
Диамантно рязанеДиамантно рязане
» » Характеристики на диамантен рязане
© 2021 BggeHat.com