Какво трябва да знаете при избора на парцел за построяване на къща?

Изберете сайт за изграждане на къща не е толкова лесно, колкото много хора мислят. В някои райони е почти невъзможно да се построи нещо, да не говорим за някои грандиозни проекти за дизайн.

Първото нещо, от което трябва да разчитате, когато избирате сайт, е вашето естетическо впечатление. Това определено никога няма да те остави. Ако сайтът причини отрицателен резултат от вас през първите няколко минути, по-добре го изоставяйте.

Експертите по недвижими имоти съветват никога да не купуват евтини сайтове. Обикновено тяхната евтиност показва тяхната неадекватност при строителството. По-добре е да си купите добър сайт с отсечени стаи, отколкото "чист" обект, но на ужасно място. Тук е продажбата на земя в Чернигов отлично решение за изграждане на къща.

Преди да си купите трябва да се оцени нивото на непрозрачност, градиенти, форма земя, помислете колко трудно достъпни автомобили, както и оценка, колко място е останало след строителството е завършено.



Важно е фактът за отдалечеността на обекта от "цивилизацията", т.е. град или друго селище с развита инфраструктура. Струва си да помислите колко трудно е да свържете газ, вода, електричество към новата къща. Понякога, за да се свържете с електрическата мрежа, човек трябва да инсталира електрически стълбове от най-близкото населено място на своя сайт сам. В повечето случаи разстоянието между "цивилизования" град или село и обект е доста голямо. И за да могат да консумират нормална вода, някои от тях са принудени да изкопаят кладенец до 200 метра дълбоко.

Изкупуването на сайт, уверете се, че то се издава в съответствие с всички правила на закона, ако не искате да получите неприятна изненада за домакински партита.

Ако сайтът вече е избран, можете да започнете да построите къщата. Но тук, не всичко е толкова просто, колкото бихме искали. Първо трябва да се свържете с архитекта. Преди да отидете на специалист, най-накрая трябва да решите размера на стаите, както и тяхното разположение. Но ако ви е трудно да направите избор, можете да помолите архитекта да ви покаже някои скици за пример. Въз основа на вашите желания той ще подготви бъдещ дом. Този проект ще включва скици на подове, фасади, покриви и стаи.

Наличието на такъв проект не само ще улесни значително работата на строителите, но и ще опрости процеса на получаване на разрешение за строителни работи и регистрация на завършена къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
А сред богатите има добри хораА сред богатите има добри хора
В коя фирма можете да си купите най-добрите вили?В коя фирма можете да си купите най-добрите вили?
На стотина квадратни метра земя е колко, или какво може да се настани на такъв площадНа стотина квадратни метра земя е колко, или какво може да се настани на такъв площад
Планиране на сайта 20 хектараПланиране на сайта 20 хектара
Защо строителната фирма сайтЗащо строителната фирма сайт
База на апартаментитеБаза на апартаментите
Озеленяване на вашия сайтОзеленяване на вашия сайт
Как да изберем мебели за нов апартаментКак да изберем мебели за нов апартамент
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
Закупуване на парцел на какво да търсите при избораЗакупуване на парцел на какво да търсите при избора
» » Какво трябва да знаете при избора на парцел за построяване на къща?
© 2021 BggeHat.com