Автоматични напоителни системи и тяхното проектиране

проектиране на напоителни системиДаките доста отдавна са се запознали със съветски човек. В същото време, ние постепенно се оттегли от тези няколко декара земя, които бяха оборудвани парници и оранжерии, и отглеждат моркови, краставици и картофи. Маркуч за напояване с поливане може да напусне през лятото.

От градините се правят паркове-градини, където основната роля се дава на беседки, алеи, цветя и алпийски хълмове. Неволно родено доста разбираема конкуренция в аспекта на организиране на красива земя. Под дизайна на парцелите се разбира не само хармонично подреждане на тревни площи, храсти, пътеки и цветни лехи. Обикновените черни и непривлекателни маркучи сега се променят чрез автоматизирано напояване. Статичната картина се разрежда с динамични струи. Тази ситуация значително увеличава привлекателността на обекта.

Заслужава да се отбележи, че системата за напояване, която може да бъде намерена тук https://krasnodarskiy.xyz/sistemy-poliva/, предполага съществуването на инженерни компоненти. Такива системи идеално се вписват в пейзажа. Спрейове са скрити в земята и те стават видими само по време на тяхното функциониране. Те не пречат на обработката на тревни площи, тъй като те просто отсъстват от визуалното ниво.



Трябва да се отбележи, че различните глави за поливане могат да извозват различна територия. При използването на различни устройства за напояване няма практически незасегната територия. Също така, не се допуска преливане. Цялата разглеждана функционалност се съчетава с изискванията на естетическия план. Преди проектирането на системата се изисква да представи бъдещия си "външен вид". Необходимо е да се вземе предвид местоположението на големи дървета, цветни лехи, храсти, огради, тревни площи и пешеходни пътеки. Автоматизираните системи за напояване могат да бъдат оборудвани със задно осветяване, ако е необходимо, което в тъмното време образува фантастична гледка.

Като основен елемент на дизайнера на напоителната система се обмисля поставянето на напоителни глави върху разглежданата територия. В този случай всичко зависи от творческите способности на дизайнера. Могат да се използват различни геометрични форми, шахматни елементи или строги линии. Важно е да се обмислят различни фактори. По-специално, не-близък с цветя и цветни лехи не може да се постави пулверизатор с мастилено-струен тип. При тази ситуация главата изисква отстраняване или може да се използва различна опция за пръскане.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Организиране на автоматична поливна система в дача със собствени ръцеОрганизиране на автоматична поливна система в дача със собствени ръце
Дизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехиДизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехи
Хоумстед дизайнХоумстед дизайн
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Каменният камък и неговите свойстваКаменният камък и неговите свойства
Грил за еко-паркингГрил за еко-паркинг
Външно осветление на селска къщаВъншно осветление на селска къща
Как да изберем маркуч за поливанеКак да изберем маркуч за поливане
Как да направите свои ръце магически алпийски хълм?Как да направите свои ръце магически алпийски хълм?
Акумулаторна бормашина или отверткаАкумулаторна бормашина или отвертка
» » Автоматични напоителни системи и тяхното проектиране
© 2021 BggeHat.com