Автоматична поливна система Кое е по-добре да избирате?

Въпреки реалната простота, автоматичното водоснабдяване за градината и градината е блестящо изобретение. След като го инсталирате на сайта си, дори не можете да си спомните хлъзгавия неприятен маркуч и тежкотоварната поличка. След придобиването на тази система за водоснабдяване, модерният механизъм ще се грижи за растенията. Трябва само да включите инсталацията и да зададете необходимата програма.

Ето, например, система за напояване - oasishome.kiev.ua ще ви даде увереност за навременното получаване на дървета, вода, храсти, цветя и зеленчукови култури. За собственика основната задача ще бъде да изберете оборудването, което ще бъде най-подходящо за дадената почва.

Характеристики на системата
Напоителният контролер контролира процеса на напояване. Също така, задълженията му включват преобразуване на нормалното напрежение в електрическа мрежа (стандартна 220V), до по-ниско и безопасно за човек (24V). В същото време е достатъчно за непрекъсната работа на инсталацията. Контролерът има вградена батерия, която натрупва електроенергия. Следователно, когато електричеството е изключено, механизмът за автоматично напояване продължава да функционира известно време. Така че системата е оборудвана с помпа, филтър. Има резервоари за съхранение. Те се използват, ако има слаб натиск в главната водопроводна тръба или малък воден ресурс в кладенеца.

Необходимо е да знаете, че механизмът за автоматично напояване ще работи правилно само при определен натиск в тръбите. Ако такъв режим не може да бъде осигурен на обекта, е по-добре да не се инсталира автоматична водопроводна мрежа.



Какви са предимствата на автоматичната напоителна система?
Автоматичното поливане е проектирано така, че да контролира точното количество вода за всяко растение. Поради твърдото разпределение на течността, тревата, леглата и цветните лехи не пресичат и кислородът без препятствия влиза в корените на зелените насаждения.

Такъв режим на икономиката ще има, тъй като е невъзможно, от начина, по който в областите, където предлагането на лятото водата не може да се справи с натоварването и хората трябва да вземат вода за напояване от кладенци или езера. Високотехнологичната система дава възможност да се настрои времето за поливане, неговата интензивност и продължителност, както е желателно.

Удобството се крие във факта, че по всяко време можете да настроите графика за поливане. Водата се доставя от два сензора. Сензорът за дъжд изключва системата, ако вали навън. Сензорът за влажност блокира уреда, ако почвата е навлажнена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Водоснабдяване на апартаментаВодоснабдяване на апартамента
Организиране на автоматична поливна система в дача със собствени ръцеОрганизиране на автоматична поливна система в дача със собствени ръце
Дизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехиДизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехи
Оформлението на градината и градинатаОформлението на градината и градината
Как да направите оформление на сайта със собствените си ръцеКак да направите оформление на сайта със собствените си ръце
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Gsm модул за отопление на котлите за цел и работа на дистанционното управлениеGsm модул за отопление на котлите за цел и работа на дистанционното управление
Потопяема помпа бебеПотопяема помпа бебе
Грил за еко-паркингГрил за еко-паркинг
Как да изберем маркуч за поливанеКак да изберем маркуч за поливане
» » Автоматична поливна система Кое е по-добре да избирате?
© 2021 BggeHat.com