Красива страна парцел как да направя?

По-наскоро, дачата е свързана с малка къща, заобиколена от градински дървета и легла. Но днес крайградски парцели се използват не само за отглеждане на плодови и зеленчукови култури там. Сега тази територия може да се превърне в място, където да се отпуснете от улиците на града и шума.

Дачият трябва да е естетически и удобно озеленен, така че да можете да създадете спокойна и релаксираща среда. Парцелът на страната може да бъде декориран и самостоятелно, без дизайнер. Но това е възможно само ако имате творчески способности и имате свободно време. Можете да използвате различни начини за подреждане на вилата. Като дизайн е позволено да се използват алпийски пързалки, декоративни растения, домашни езерца и други декоративни елементи. Тези, които имат свои собствени деца, могат да организират детска площадка в страната, но е важно тя да отговаря на всички изисквания за безопасност. За да го украсите, можете да използвате декоративни занаяти, които могат да бъдат създадени от импровизирани материали.

Декоративна ограда, изработена от зеленина

За да актуализирате изгледа на старата ограда, можете да използвате зелени насаждения, те трябва да бъдат засадени от външната и вътрешната страна на оградата. Освен това, че ще изглежда естетически, също ще създаде тъмни места и ще защити домакините от непознати.
За да направите това, можете да си купите разсад Arborvitae, калина, офика, зърнастец, берберис, хвойна, череша, декоративни смърч, дива ябълка, люляк и Спиро.



За да украсите интериорното пространство, можете да използвате рози, хвощ и композиции от градински цветя. В градината огради изглеждат големи лозя, те се разширяват в пространството. Ако възнамерявате да засаждате дървета по оградата, тогава те не трябва да имат мощна коренна система. В противен случай основата на оградата ще се повреди. За украса на оградата ще се изисква: разсад на растения, лопата, торове, кофи с вода.

Създаване на цветни лехи

За да украсите вилата в топлия сезон, можете да използвате цветни лехи и цветни лехи. Можете да ги подредите по пътеките, близо до входа на къщата и беседките. Можете да използвате различни композиции, които използват растения с различни размери и контрастни нюанси. Но преди да създадете композиции от различни растения, трябва да разберете какво можете да комбинирате и какво не можете. Сайтът може да бъде украсен с няколко моноклуба, където само едно растение ще бъде господстващо. Само в добре осветени места е позволено да се създават цветни лехи, а почвата винаги трябва да е влажна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Детска площадка в странатаДетска площадка в страната
Варианти на оформлението на градинатаВарианти на оформлението на градината
Оформлението на градината и градинатаОформлението на градината и градината
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Как да направите оформление на сайта със собствените си ръцеКак да направите оформление на сайта със собствените си ръце
Оформлението на двора на частна къщаОформлението на двора на частна къща
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Планиране на сайта 20 хектараПланиране на сайта 20 хектара
Хоумстед дизайнХоумстед дизайн
Открити орнаменти върху градинатаОткрити орнаменти върху градината
» » Красива страна парцел как да направя?
© 2021 BggeHat.com