Такава желана трева

1В ландшафтния дизайн основната задача е да се приложи оптимално решение за подобряване на обекта. Красива морава с орнаментирана скална градина ще осигури хармония между храсти, дървета и други растения, малки архитектурни форми, пътеки, водни обекти - свързва всички елементи. Декоративни тревни площи са ливади, ролки, мавритански, партер. В редки случаи не е декоративна, а се изисква специална тревна площ: например за украсяване на футболно игрище или друга спортна площадка.

Обикновени тревни площи

Основното предимство при отсъствието на комплексна грижа. За подреждането на обикновена тревна площ се засява семена от трева, периодично отглеждана трева трябва да се косят за гладко покритие, за тази тревна площ, малки и евтини бензинови тревни косачки са доста подходящи. Доста атрактивен на външен вид е позволено да се използват декоративни дървесни растения на такава морава. За такава морава не е жалко да се разхождате, можете да използвате леки (пластмасови) градински мебели. Препоръчва се в случай, че платформата служи не само за декорация, но и като място за почивка.

Мавритански морава

Това е елегантна платформа, засети със специална смес с много годишни и наличието на многогодишни треви. Поляната е много цветна, максимално привлича гледната точка на другите през целия сезон. В различни периоди цъфтяват различни растения. Могат да присъстват карамфили, метлички, макове и други цъфтящи растения, чиято височина не надвишава 30 см.



Подвижна трева

Този тип морава придоби популярност поради простотата на устройството и минималните нужди от поддръжка. Предлага се под формата на готово платно, което се поставя на обекта. Така се формира абсолютно интегрално покритие с различен състав от растения. Тези площи са наречени "зрели" като основен етап от формирането те изпитват върху специфични професионални направления, както и на сайта идват готови. Почвата преди разпръскването на ролката се приготвя предварително.

Ливадни треви

Великолепни зелени тревни площи без използването на сложни растителни смеси. В идеалния случай изглежда равномерно изсечени диви треви, които за подобряване на свойствата и външния вид е желателно да се разрежда със специални зърнени култури.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехиДизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехи
Програми за създаване на ландшафтен дизайнПрограми за създаване на ландшафтен дизайн
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Планиране на лятна вила 6 дкаПланиране на лятна вила 6 дка
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Хоумстед дизайнХоумстед дизайн
Екзотична Япония в ландшафтния дизайн на градинатаЕкзотична Япония в ландшафтния дизайн на градината
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Озеленяване на вашия сайтОзеленяване на вашия сайт
» » Такава желана трева
© 2021 BggeHat.com