Подвижна трева



Историята на молив започва в Канада на 20-ти век и продължава до днешния ден, когато идеята за безпроблемна морава става все по-популярна. Зелената градина за модерна градина е както естествена обстановка, така и уютно място за семеен пикник или детски игри на свеж въздух.
Ролската морава е разумна и по-удобна алтернатива на обикновената трева за семена. Факт е, че тревата се отглежда на специализирани полета в продължение на няколко години, където е професионално ухажвана и лекувана със специално оборудване. Веднага след като тревата "узрява", тя се нарязва с най-горния слой почва, валцува се и се доставя на новия собственик.
За сравнение, тревата за семена е много по-неудобна за използване, тъй като новият собственик трябва да отглежда самата морава. Дългият и труден процес на превръщане на семената в желаните видове изисква специална грижа и постоянно поливане.
Преди да си купите морална трева, си струва предварително да подготвите повърхността, върху която ще бъде поставена. В противен случай тревата може да изсъхне в ранните дни на новия живот. Подгответе подготовката на повърхността за професионалисти, които точно ще определят състава на почвата и ще направят необходимите промени.
След като полагате трева, тя трябва да се напоява изобилно за следващите осем до десет дни, за да се осигури абсолютно оцеляване. След две седмици подовата настилка трябва да бъде подрязана с косачка.
Самото устройство на тревата позволява най-добрият начин да се балансира влажността в района. Сред другите предимства, има, разбира се, изключително бърз и висококачествен декоративен ефект веднага след ukladki- абсолютна липса на плевели, което дава възможност да се спести време и прането на паркет непоколебима устойчивост на външни фактори (утъпкване, суша, проливни дъждове) - възможност за косене на трева склонове на палубата на комплекс облекчението. При определени условия, тревата може да бъде направена и устойчива на замръзване, устойчива на сянка, устойчива на честа коса и по-трайна.
Lawn Care - набор от произведения, което включва поливане, торене (азот и сложни торове са не повече от веднъж на всеки три до четири седмици), окосена трева, използвайки бръснещите (1 на всеки 5-7 дни, в зависимост от вида, време на годината и метеорологичните условия).
Избирайки ролка на трева, със сигурност ще бъдете доволни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехиДизайн на градината от пътеки и бордюри до цветни лехи и цветни лехи
Монтаж на дренажна система на обектаМонтаж на дренажна система на обекта
Площта е 1200 частиПлощта е 1200 части
Засаждане на пипер на разсад през 2015 г. функции и грижиЗасаждане на пипер на разсад през 2015 г. функции и грижи
Как да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиранеКак да планирате сградите на парцела с вашето собствено планиране
Планиране на лятна вила 6 дкаПланиране на лятна вила 6 дка
Варианти на парцела 8 хектараВарианти на парцела 8 хектара
Екзотична Япония в ландшафтния дизайн на градинатаЕкзотична Япония в ландшафтния дизайн на градината
Грил за еко-паркингГрил за еко-паркинг
Видове прикачени файловеВидове прикачени файлове
» » Подвижна трева
© 2021 BggeHat.com