Басейн в жилищната сграда

Басейн в жилищната сграда

В горещата топлина басейнът в близост до къщата не само ще бъде лукс, но и необходимо практическо нещо. Много от собствениците на вили и частни къщи изгарят с желание да направят басейн на своя обект, който лесно може да замени истинските езера и реки. Преди да изберете басейн, трябва да определите целта, за която е необходима. Фонтан или декоративен разговор с риба подчертават индивидуалността на къщата. Ако имате нужда от плувен басейн за плуване, можете да построите къща, в която проектът включва плувен басейн. В този случай, той ще бъде разположен успоредно с къщата и се радват на съществуването му ще бъде възможно веднага след изграждането на къщата.

При изграждането на басейна се изкопава яма, в която се сглобява главният елемент на басейна. След надеждна хидроизолация, монтирайте компонентите - система за филтриране на вода, отоплителна система с автоматизация, вентилационна система, дренажна система и специално устройство за дезинфекция на вода. Наличието на всички тези компоненти е задължително. Ако искате да получите повече удоволствие от къпането, е възможно басейнът да се оборудва с допълнителни уреди. Това обаче ще се отрази на разходите. В басейна е възможно да се симулира потока на реката, като се използва система против поток, която включва специални устройства за контрол на състава на водата. За да се събере всичко това и да получите гладка работа, ще трябва да работим усилено, но резултатът ще бъде оправдан.



Басейнът за басейна е купа, чиято форма и размер определят облика на басейна. При избора на купа трябва да разчитате на размера на пространството, разпределено за басейна, и на планирания бюджет. Оптималният размер на басейна е 15-30 кв.м. С други размери на басейна в традиционна жилищна сграда, разходите за него са малко вероятно да компенсират радостта от водните процедури.

Оптималната опция за дълбочина на басейна е 1,5 метра. Това е достатъчно за скокове и подводни преврати. Ако имате разрешен бюджет, можете да направите част от дълбоководна и плитка вода. Най-доброто място за местоположението на басейна е мазето (сутерен), част от сградата. Можете да го поставите и на първия етаж на къщата, но на горните етажи не се препоръчва. Басейнът на втория етаж ще укрепи натоварването върху сградата и може да предизвика наводняване на къщата.

Е, ако се интересувате от проектиране на ресторант - посетете сайта int-proekt.ru. Само там ще ви помогнат да създадете шик проект за вашия ресторант или кафе на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Басейн изграждаме малко езеро на парцел в странатаБасейн изграждаме малко езеро на парцел в страната
Плувен басейн със собствените си ръце във вилатаПлувен басейн със собствените си ръце във вилата
Баня с басейнБаня с басейн
Бойлер за басейна със собствени ръцеБойлер за басейна със собствени ръце
Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?
Планиране на елитна къщаПланиране на елитна къща
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Базата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцелиБазата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцели
Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?
Изграждане на басейни от акватовия рай на компаниятаИзграждане на басейни от акватовия рай на компанията
» » Басейн в жилищната сграда
© 2021 BggeHat.com