Как да се изгради навес от пяна блокове

Много собственици на частни и ваканционни къщи много често се сблъскват с такъв належащ проблем като липсата на подходящо място за съхраняване на необходимите работни елементи и инструменти. Този проблем се решава с изграждането на плевня на нейния обект. По правило за тези цели се използват дървен материал или керамични тухли, но днес мнозина избират клетъчни продукти, и това е добър избор, защото хвърлянето на пяна блокове е не само надеждно и трайно, но и ергономично.

Къде да се изгради плевня

Това помещение за поддръжка ще бъде постоянно на едно място, така че е важно да обмислите внимателно местоположението му на сайта. Някои го построяват във фонов режим, но някой друг го свързва с дома си. Основното при планирането на плевнята е хармоничната комбинация с останалите сгради и удобната употреба в зависимост от местоназначението.

навес от блокове от пяна

Ако тя ще се използва за съхранение на инвентара на вила, тогава трябва да се уреди удобен достъп от обекта, който ще се обработва. Ако такъв hozblok е предназначен за поддръжка на инструменти в него, най-добрият вариант е да го поставите близо до гараж или работилница.

навес от блокове от пяна

Местоположението на бараката също зависи от облицовката. Ако планирате бюджета непривлекателна възможност, по-добре е да го скрие в далечния ъгъл, но ако дизайна на фасадата е необичайно и е напълно съвместим с вашата основна структура, а след това го натиснете на преден план - правилното решение.
Във всеки случай тази икономическа зона винаги може да стане по-привлекателна. Например, след разработване на пътя към него, или да се разпадне близо до ароматни цветни лехи или буйни храсти. Добрата декорация на всяка фасада на сградата, дори и най-ненатрапчивите - е катерене, те ще докоснат сложността на целия Ви сайт.

Избор на материал

пяна блокове

Нека плевнята - това е нежилищни помещения, но трябва да бъде с едно и също качество и това не бива да се забравя при избора на материали. За да спестите пари, по-добре е да закупите блокове, които имат стандартни размери 20 * 30 * 60 см, това ще позволи строителството за кратко време и с по-ниска консумация на зидария.

снимка на болтовете за основа


Въпреки факта, че това е икономическа конструкция - основата на фондацията е необходима, иначе цялата работа и разходът ще бъдат напразни. Той се нуждае от решение и хидроизолационен агент. Също така се нуждаете от усилване за укрепване на сградата d = 6mm.
За най-добър шев за залепване, трябва да изберете специално лепило за полагане на блокове пяна, не само ще ви спести, но и ще подобри топлоизолацията.
Що се отнася до марката пенообразни продукти, не трябва да се взема под D500, особено силен пяна бетон ще бъде неразумно. Най-добрият вариант е D600, а силата е достатъчна и цената е приемлива. За да се изгради крайната armopoyasa ще се нуждаят пяна блокове дебелина от 10 см.

строителство

зидария от блокове пяна

Как правилно да се полага основата и да направите стена зидария може да се намери от тези статии "зидария на стени от блокове от пяна "А"основа на пяна блокове"На устройството монолитна пяна бетон armopoyapoyas могат да бъдат обсъдени по-подробно.
Завършвайки последния ред зидария, е време да се замислим за окончателното устройство на армполата, което разпределя равномерно натоварванията, създавани от припокриването на покрива. За да направите това, трябва да поставите блокове с дебелина 10 см по краищата на стените от двете страни. В получения интервал е поставена армировъчната клетка, която може да бъде заварена или завързана със специална тел, изработена от армировъчни пръти с диаметър 6 мм.
Когато етапът е завършен, тази структура трябва да бъде запълнена с конкретен разтвор. Този armopoyas остава в продължение на 3 дни под филма, ако температурата на въздуха е под 10 градуса, тогава тя трябва да бъде обвита с някакъв вид изолация.

Полезен видеоклип за наводненията на фондацията

заключение

Изграждането на плевнята не е трудна задача и ако я подхождате с пълна отговорност, то няма да ви хареса нито едно десетилетие.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плевнята за животни и птици как да изградят свои собствени ръцеПлевнята за животни и птици как да изградят свои собствени ръце
Къща за буренки или как да построите крави със собствените си ръцеКъща за буренки или как да построите крави със собствените си ръце
Изграждане на къща от блокове от пянаИзграждане на къща от блокове от пяна
Как да се изгради една къща от пяна блоковеКак да се изгради една къща от пяна блокове
Как да се изгради гараж от пенобетон блоковеКак да се изгради гараж от пенобетон блокове
Ограда от газови блоковеОграда от газови блокове
Как да се изгради дача от пяна блоковеКак да се изгради дача от пяна блокове
Изграждане на плевня от блокове от шлакаИзграждане на плевня от блокове от шлака
Какво е по-добре от тухли или пенобетон?Какво е по-добре от тухли или пенобетон?
Изграждане на вана от блокове от пянаИзграждане на вана от блокове от пяна
» » Как да се изгради навес от пяна блокове
© 2021 BggeHat.com