Изграждане на плевня от блокове от шлака

Какво имаме предвид под хамбара? Най-често се говори за плевнята имаме изглед към вътрешен нежилищна сграда, обикновено без тавани, неудобно място и на мястото, където ние винаги нещо ненужно Съхранение на нас! Това е и мястото, където той може да живее домакинството! Само на нас зависи, какво е по-добре да се изгради една плевня! Какво се случва да го използвам, но вие трябва да знаете как да се изгради навес от цилиндрични блокове с ръце.

Първоначални произведения

Първоначално ще трябва да организираме цялата работа и преди всичко място за изграждане и изкопаване на основите. Защо да изберем блока на шума? Хайде да стигнем до дъното с концепцията за блок от пепел? Това е строителен материал, получен в резултат на вибриращо пресоване на тежки и леки бетонни форми. Това име, което е получил поради използването на домашна шлака като пълнител.

Мненията на много експерти се сливат, с факта, че е много по-добре да работите с него и понякога по-бързо. В същото време той е водоустойчив и с високо качество на работа.

Запълване на основата

Идеална основа: смес от счупени тухли или камъни с циментова замазка. Напълнете канавката за няколко месеца, за предпочитане половин година. Ако разтворът внезапно потъне, добавете нов и го подравнете с нивото на земята.

Основа на колана за стени от грунт

Много е важно да не забравяме, че основата е основата на всяка строителна работа! Зависи от него колко дълго ще ти служи.

Стенна зидария

Както се казват при всяка конструкция или ремонт - основното нещо, което трябва да започнем, което вече направихме. След готовата основа ние започваме поставяне на клинкер.

поставяне на клинкер

Разстилайте покривния материал в припокриване, поставете нивото и след като определите най-високата точка, започнете да правите ъгли. Между тях издърпайте конец, който ще ви помогне да не преодолеете стената. Не забравяйте, че подсилването на всеки 3 реда при полагане. Отворите за прозорци и врати са покрити с дървени напречници, след което ще бъдат нанесени слоеве от блокчето, поради което те трябва да бъдат здрави.



загряване

Ако решите да построите плевня, да държите животните там, тя все още трябва да бъде добре изолирана. За да направите това, поставете двоен ред стени и ги напълнете с нагревател: стъклена вата или паралон. Най-простата версия: цинков блок - стъклена вата - тухла или тухла - стъклена вата - тухла. След като завършите този етап, следвайте покрива на покрива и за това се уверете, че всичко е настроено правилно.

В строителната индустрия е много важно да не бързате, а да се съсредоточите върху качеството на работата.

покривни покрития

Няма никакви нововъведения тук, ако не искате да използвате дълъг обслужващ хамбар, а след това направете покрив, без да нарушавате технологията.

  1. За да монтирате покрива върху върховете на стените, монтирайте дървени трупи;
  2. Отвътре е необходимо да се закрепват дъските;
  3. Вату или пяна трябва да бъдат поставени на върха на изоставането и покрити с дъски;
  4. Един равен покрив с наклон с наклон е най-основната опция за плевня;
  5. За да направите това, трябва да фиксираме дъските на противоположните страни на нашата конструкция, от една страна по-широки в диаметър, в този случай ще получите желания наклон;
  6. Защитете плочата.

Оформяне на покрива

Вътрешни довършителни работи

Навесът от блокчето не изисква мазилка, но ако все пак искате, можете вместо това да вземете обичайната глина. Подовете трябва да се излеят заедно с основата. Най-икономичният вариант - поставете подовете с палети и ги покрийте със слама или легло от линолеум.

украса

заключение

Изграждането на хамбар от блокаж на цимент не е толкова трудно, но издигането на пълна бара е еквивалентно на изграждането на къща само с по-малък размер. Необходимо е само да имате необходимия материал, знание и, разбира се, желанието да направите живота по-добър!

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боклук от пръстеновидния блок със собствените си ръцеБоклук от пръстеновидния блок със собствените си ръце
Плевнята за животни и птици как да изградят свои собствени ръцеПлевнята за животни и птици как да изградят свои собствени ръце
Къща за буренки или как да построите крави със собствените си ръцеКъща за буренки или как да построите крави със собствените си ръце
Скрийте покрива със собствените си ръцеСкрийте покрива със собствените си ръце
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Методи за производство на цимент блок от собствените си ръцеМетоди за производство на цимент блок от собствените си ръце
Как е блокът на шлакатаКак е блокът на шлаката
Ограда от пепелОграда от пепел
Как да се изгради навес от пяна блоковеКак да се изгради навес от пяна блокове
Как да направите блок от пепел от себе сиКак да направите блок от пепел от себе си
» » Изграждане на плевня от блокове от шлака
© 2021 BggeHat.com