Основаване на блокове от пяна

Въпреки факта, че този блок е много силен строителен материал, основата на пяна блокове за дома все още се прави изключително рядко. Пяната от бетон не обича постоянното излагане на влага, тя се нуждае от допълнителни довършителни работи, защото при постоянно проникване на влага тя започва да се отделя след известно време - това се случва, когато влагата попадне в порите. Ако обаче сте решили да го направите, е необходимо да ги използвате с най-висока плътност и трябва да се засили тях, също трябва да се направи и неговата хидроизолация. Не мислете, че този блок е лош за изграждане на къща, док, гараж и т.н., всеки строителен материал трябва да изпълнява функциите си, той е предназначен основно за изграждане на стените на сградата, а не за основаването й. Възможно е по принцип да се използва колонен блок пяна за него, той е единственият, който е по-малко подходящ за изграждане на фундамент.

строителство

снимка на основата на лентата

Да започнем изграждането му е необходимо, за да се маркира и дома верига, винаги блокове трябва да са перпендикулярни една на друга, след като бележи края на необходимостта да се копаят окопи под него и сложи пясъчен база, след като прави хидроизолация, че е необходимо да се плътен филм, така че тя се скри пенобетонови блокове с всички страни, че не е толкова много, абсорбират влагата. След като се уверите, че всички елементи са ОК, вие сте готови да инсталирате, инсталацията трябва да се направи съкращения в тях (за укрепване), а след това ги намажете с разтвор, сложете ги възможно най-близо един до друг и ги слагаха армировка. След края на тази конструкция трябва да бъде покрита за добро сушене, да се направи такава основа не се препоръчва също така, тъй като товарът върху него няма да се разпределя равномерно, индивидуалното разпенен продукт ще потъне в резултат на валежите, а къщата започват да се появяват пукнатини, които ще доведат до по-нататъшно разрушаване на домове , Именно поради тази пяна блок трябва да отиде само за твърда повърхност (подсилена основа), като по този начин трябва да се направи хидроизолация между основата и на първия ред.

Интересен видеоклип за зареждането



заключение

Осъществяване пяна блокове за основите на дома не е още по-добре си струва, това е най-надежден вариант да се направи стандартен бетон, той ще бъде много по-силен и по-надеждни, тъй като те са предназначени за строителството, в това отношение те са много добри и надеждни.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?
Свойства и характеристики на блоковете пянаСвойства и характеристики на блоковете пяна
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Състав на пенобетона и подготовката муСъстав на пенобетона и подготовката му
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Как да се изгради гараж от пенобетон блоковеКак да се изгради гараж от пенобетон блокове
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
Penoblock за шумоизолацияPenoblock за шумоизолация
Какво представлява пенобетонът?Какво представлява пенобетонът?
» » Основаване на блокове от пяна
© 2021 BggeHat.com