Изграждане на къща от пенобетон

Строежният пазар днес има широк спектър от строителни материали, това е класически изпитан и наскоро се появи новост. Това разнообразие и натиск на рекламата, за да можете да направите грешка, за да не се случи това, ви предлагаме да се запознаете с всички положителни и отрицателни аспекти на този материал. Нека се обърнем към познатите, решихте да построите къща от блок пяна със собствените си ръце и бихте искали да знаете всичко за нея, тя има достъпна цена, в случай че изградите малка нискоетажна къща или трябва да направите дялове, тогава точно това е най-подходящият за вас материал.

Избираме материала

Машини за рязане

  1. За прегради в къщата се използва пяна с плътност D100-D400 и размери 100 * 300 * 600.
  2. Носещите стени са по-добре да се правят от блокове с марката D600-D1000 и размери 200 * 300 * 600.
  3. Останалата част от стените, за качествен и топъл дом, е добре да се изгради пенобетон с марката D600-D900 и размер 200 * 300 * 600 /

тегло

размера на блока от пяна

Теглото на блоковете е много по-малко от това на тухлите, така че можете да се справите с една скромна основа, което означава, че ще можете да намалите своите парични разходи. Къщата с висококачествен пенобетон се изгражда много по-бързо. тя има размери, значително надхвърлящи стандартната тухла, като при използването на този материал е възможно да се изградят елементи с доста сложна форма, тя просто се обработва по време на външни и вътрешни работи. В стената на пяната, можете просто да се скрие окабеляване, ВиК, това е екологично чист материал, той е създаден с помощта на вода, цимент и пясък.

особеност

пяна блок характеристика

Замърсяванията, които се съдържат в него, са незначителни, увреждане на човешкото здраве, той не може. Структурата на това е пореста, тя позволява да се защитят по-добре сгради от вятър и студ, в къща, построена на трайна пяна блок хладно през лятото и топло през зимата. Благодарение на техните структурни характеристики, те гарантират добра вентилация в стаята. Стени от надеждна пяна имат отлична звукоизолация за украса поберат различни материали, тя може да бъде мазилка, теракот, камък, но това не може да се смята за алтернатива на скъпи материали, особено след като той също има своите недостатъци, които можете и да научат.

недостатъци

къща за пяна

Основният проблем на пяна - е неговата крехкост, когато няма подходяща сграда, е вероятно, че ще има пукнатини след свиване на сградата, евентуално структурна промяна в рамките на пяна, цимент, взаимодейства с въглероден диоксид образува тебешир, това може да доведе до свиване на блока и неговата уязвимост. Материалът е пореста и абсорбира вода като гъба, както може да се види на получената картина е много сложна. За да го използвате при 100 е необходимо да спазвате правилата: - как да изберем блок от пяна и изграждане на къща.

облицовка



Трябва да знаете, производството на бетонни блокове, евтин процес, който направи всички, които просто искат да, преследване на схема за бързо забогатяване, тези производители могат да ви предоставят ниско качество на материалите, следователно, преди да е необходимо закупуването на събиране на информация за производителя и потвърди неговата цялост, след което разгледа блока внимателно , На повърхността му не трябва да бъде ивици и пукнатини, че не е висококачествен материал, хомогенна структура е характерно за добро блок, може да се провери чрез счупване единица. По време на строителството на може да го комбинирате с тухла. Тухли, предвидени главния и основен товарно пространство, пяна плащам останалите. Този съединител ще намали разходите за материали в бъдеще ще бъде възможно да се намали плащането за къща отопление.

Зидария и фундамент

снимка на основата на лентата

За да се изключи възможността за пукнатини по стените на къщата, е необходимо да се положат основите на твърда дъска, можете да използвате монолитна лента с малка депресия. Необходимо е да се направи допълнително укрепване на къщата, когато се полагат добри блокове от пяна е необходимо да се използва специално лепило, необходимо е предварително да се навлажни с вода. Извършването на зидария с цимент и пясък е невъзможно. шевът ще надвиши 3 мм, което означава, че топлоизолационните и шумоизолиращи свойства на материала ще се влошат. Предложеният материал ще Ви достави удоволствие, ако са изпълнени горните изисквания.

Оформяне на покрива

Оформяне на покрива

Преди да започнете катастрофата, трябва да направите укрепване на блока от пяна от бетон и армировка, поради което стените ще бъдат здраво затегнати, което няма да им позволи да се счупят. След като бетона се произвежда и получава необходимата сила, ние правим Mauerlat по целия периметър, към който ще монтираме покрива. След края на гредите, ние правим щайгата. Ако поставите покрива например: шисти, велпапе, ондулин или метал, ще бъде достатъчно да поставите летвата на разстояние 35-45 см.

Изграждане на къща от блокове от пяна, видео

заключение

Сигурен съм, че когато прочетете тази статия, научихте много полезна информация за себе си, която ще ви помогне в бъдещото изграждане. Уверете се, че сте избрали внимателно бъдещия материал, защото това ще зависи от качеството на изградената къща.

За повече информация, моля посетете: oblokax.ru

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са стандартните размери на блок пяна за стени и прегради?Какви са стандартните размери на блок пяна за стени и прегради?
Изчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчициИзчисляване на пяна блокове за къща калкулатор да помогне на частни разработчици
Правилно изграждане на къща от пяна блоковеПравилно изграждане на къща от пяна блокове
Технология на изграждане на стени от блокове от пянаТехнология на изграждане на стени от блокове от пяна
Проекти на къщи от пенобетонови блоковеПроекти на къщи от пенобетонови блокове
Цената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къщаЦената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къща
Характеристики на Penobloka и приложение на блокове от пянаХарактеристики на Penobloka и приложение на блокове от пяна
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Каква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пянаКаква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пяна
Тегло на пенобетонаТегло на пенобетона
» » Изграждане на къща от пенобетон
© 2021 BggeHat.com