По-добре е да покриете къщата с пяна блокове

В момента широко се използват пенобетонни блокове строителство на къщи, дали е необходимо да го поднови след ерекцията и какъв материал да използваме, нека се опитаме да разберем тази статия. Penoblok има пореста структура и натрупва прах и мръсотия в клетките си, фасадата на такъв пяна бетон става непривлекателна и мръсна, така че кое по-добре да покрие къщата с пяна блокове? За привлекателен външен вид, вашият дом се нуждае от обшивка, следователно качествен и издръжлив довършител.

Как да свършим довършителните работи

мазилка от пяна блок

Облицовката ще даде не само добър изглед към къщата, но също така значително ще удължи периода на нейното действие, завършването трябва да осигури на сградата изтичане на водна пара, затова е много важно да се поставят правилно блоковете от пяна. Процесът на довършване трябва да се извърши в съответствие с инструкциите, в противен случай парите ще останат в пяната от бетон, а в него ще се появи влажност и влажност. Ако възнамерявате да направите тези работи сами, тогава не се препоръчва използването на керамични плочки или разпенени полимери.

Какви видове завършвания мога да използвам

облицовка

Има четири основни типа, най-подходящи за облицовка:

  1. Декоративни панели, сайдинг с въздушна междина за вентилация на фасадата на сградата.
  2. Камък или тухла, когато се полага празнина е оставен за вентилация, могат да се използват блокове от шлака.
  3. Нанасяне на мазилка или на смеси на газобетон.
  4. Силиконовата боя трябва да позволи преминаването на изпаренията, преди употреба, внимателно да се почистват шевовете между блоковете.

Видове покрития

пяна блок плесени

Нека разгледаме всеки вид обзавеждане отделно:

Сайдинг, декоративни панели, облицовка

Сайдинг, декоративни панели, облицовка

Най-добрият вариант за него, можете да използвате вертикална щайга, ако тя е малък или шарнирен панел. Тя е монтирана от ноктите, които през ламелите са изковани на блокове по двойки. Препоръчително е да използвате разделители, така че ще бъде по-надеждна, oblitsevat себе си не е трудно, имайки предвид, че крепостните стени изискват сигурна привързаност, и в долната част на фасадата трябва да има малки пропуски за преминаване на въздуха, а след това мокри двойки ще излязат и не се събират в ризата.

Облицовка с тухли

Облицовка с тухли



Дори по време на полагането, трябва да решите какъв тип покритие ще бъде използвано, тухлите, които се полагат на пода е подходящо, ако съответства на ширината основа на къщата, важно е също така ширината на отвора да не е по-малка от 30 мм. За да се гарантира към тухлена стена с помощта на перфорирани ленти, които прикован към стената и заведе в зидани стави за вентилация на строителни инсталиран въздушни отвори под стряхата на едно ниво с капачката.

Фасадна мазилка

мазилка на стени

Обичайната мазилка ще се разпадне, използването на блок с облицована пяна е това, от което се нуждаете. При мазилката е по-добре да се намери специален вид, който преминава двойката, е издръжлив и бързо изсъхва.

Паропропусклива боя

снимка на паропропусклива боя

Стените могат да бъдат боядисани със специална боя, съдържаща силиконова смола. Боята е водонепроницаема, устойчива на микроорганизми, прах и мръсотия просто не се придържа към силиконовата повърхност и е фин материал за покриване на минералната повърхност, къщата със силиконов покрив има красив и привлекателен външен вид. Агентът трябва да се размеси добре преди употреба, боята се напръсква с четка или валяк, но първо повърхността трябва да бъде грундирана. Нанесете първия слой боя, след 6 часа можете да приложите втори слой, но през първия слой.

С лице към къщата, видео

заключение

Какъв вид облицовка да използвате - да решите, разбира се, за вас, те са подходящи за пяна блокове, и с последния поглед къщата ви ще просто блести. Всеки иска да има качествен и удобен дом, да следва инструкциите, да спазва точността, необходимите размери и да ви позволи да успеете.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?
От блокове от пянаОт блокове от пяна
Затоплянето на къщата от пяна блокове извън съвременните материали, технологии, техникиЗатоплянето на къщата от пяна блокове извън съвременните материали, технологии, техники
Как да изчислим броя на блоковете пяна на къщаКак да изчислим броя на блоковете пяна на къща
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Лепило за блокове от пянаЛепило за блокове от пяна
Предимства и недостатъци на пенобетонаПредимства и недостатъци на пенобетона
Как да се изгради навес от пяна блоковеКак да се изгради навес от пяна блокове
Penoblock за шумоизолацияPenoblock за шумоизолация
» » По-добре е да покриете къщата с пяна блокове
© 2021 BggeHat.com