От блокове от пяна

В тази статия ще ви кажа кое е по-добре да измажете блоковете от пяна и защо това се прави, селска къща Пенобетонни е спечелил вниманието на много собственици, както е описано като лек материал за по-добра изолация и паропропускливи качества, но как да го използвате и да не знаят много мазилка. Въпросите, свързани с строителството, трябва да бъдат разгледани, тъй като качеството на бъдещата сграда ще зависи от избрания материал. Стените са в нужда от лечение и защита, пяна изисква специален режим на работа, или в крайна сметка тя ще потъмнее от прах и валежи киселина произход, повече вода, която пада върху блок пяна подкопава повърхност, което води до нарушаване на стаята климат, по стените има следи от влага, мухъл и гъбички. За да се избегне това, външните стени просто трябва да се справят, да се справят с материала, трябва да има паропропускливи свойства, мазилки в този случай е най-простият и най-достъпен материал.

Защо трябва да използвате гипс

мазилка от пяна блок

Мазилка повърхност на пяна блокове - версия не е лошо, но не забравяйте, че този блок е порест и недобре agdeziruetsya, обичайната състава на основата на цимент и вар не са подходящи, трябва да се готви добра специална смес, която предпазва материала от влага, от рязка изменението на климата, ще се създадат условия за проницаемостта на стените няма да доведе до свиване на къщата в резултат на прах и въглероден диоксид, ще запази къща топло. За да вземете под внимание всички тези моменти, трябва да разберете избора на такава смес.

Каква смес да изберем за мазилка стени

гипс

В пенобетона не трябва да се влага, а микроклимата в къщата трябва да отговаря на всички стандарти, стените трябва да дишат, да преминат и да не поддържат двойка, също пяна блокове състав и сместа не трябва да позволява водата да премине през стените, което води до влага и мухъл. Такива моменти са недопустими, защото те са трудни за производство и се подлага на бавно разрушаване на цялата сграда като цяло, изборът на мазилка е важно да се провери качеството му структура, опаковката трябва да бъдат формулирани всички от неговите свойства, главният от които е пропускливост на водна пара. Днес в продажба има силен състав, специално разработен за покритие от пяна, е важно да се обърне внимание на това при покупката.

Как да подготвим качествен състав

пяна блок

Съдържанието на опаковката трябва да се излива в съд с вода (не обратното), разбърква се добре с конструкция смесител, къщата може да се използва сонда, която ще направи състава хомогенна, без бучки, това е, съставът е готов за приложение.

Външно завършване на стените

снимка на пяната стена
  1. За външните мазилки трябва да се спазват следните препоръки.
  2. За да се гарантира, че покритието не се деформира, то трябва да се полага в рамките на 28-30 дни след изграждането на стените на пенопола.
  3. Работата да се произвежда в топлия период на годината, температурата под 5 грама не е допустима, тя просто ще стане криво и няма да лежи равномерно.
  4. Преди мазилка на стената трябва да е чиста, без сам да прах, мръсотия, грес, по-добре да ги предварително измиване със сапунена вода и подсушете добре в ветровити условия.
  5. За здравината на нанесената мазилка стените трябва първо да бъдат грундирани.
  6. Нанесете композицията върху слоевете, след като всеки излезе от стените, докато изсъхнат напълно, всеки следващ слой е по-тънък.

Препоръки за допълнителна работа



инструмент

  1. Полагане на стените с импрегниращ грунд, за да се абсорбира лесно влагата.
  2. Използвайки нивото на сградата, определяйте отклоненията по стените, с отклонение не повече от 5 мм, се полагат 2 слоя.
  3. Подравнете повърхността с слой от шпакловка, отлепете грапавостта и нанесете втория слой.
  4. Нанесете следващия слой грунд, за да избегнете пукнатини, е възможно да използвате мрежа за боядисване, която е измазана на стената в началния етап на работа.
  5. Ако отклонението надвишава 5 мм, тогава трябва да използвате маяци, на първо място повърхността да е грундирана така или иначе, след това прикачваме 6 мм мая към стената.
  6. Когато нанасяме първия слой, покриваме основата на тъканта така, че разстоянието до стената да е третата част на слоя, с голямо отклонение, трябва да се вземат предвид точните размери.
  7. С голямо отклонение не трябва да изчака за първия слой ще се втвърди, втори прилага веднага и двете са разположени така, в съответствие радиофарове, радиофарове след 30 минути и се прекратява Stroebe почистени.
  8. Необходимо е повърхността да се изравнява с шпатула и да изчака до изсъхване на повърхността.
  9. Боядисани стени със силиконова или силикатна боя, поради което стените ще дишат и имат пропускливост на парите, можете да използвате силикатна боя за фасадата.

Как да измажете пяна блок със собствените си ръце, видео

заключение

Разбира се, за правилната мазилка и изграждане на къща от пяна блокове се нуждаят от известно познание, въпреки че процесът, дори и за независима работа, не е никак трудно, въз основа на горното, заключението е, че пяната бетон е не само възможна, но и трябва да бъде измазана. Блоковете трябва да бъдат защитени от влага и прах, които са катастрофални за цялата къща, днес смесите се предлагат за продажба и ще предпазват стените от влага, подобряват изолацията в стаята. Важно е да следвате инструкциите, тогава работата ще бъде успешна, а къщата е топла и уютна.

За повече информация, моля посетете: oblokax.ru

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на изграждане на стени от блокове от пянаТехнология на изграждане на стени от блокове от пяна
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Цената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къщаЦената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къща
Самозатваряне на стени с полиуретанова пянаСамозатваряне на стени с полиуретанова пяна
Как да изчислим броя на блоковете пяна на къщаКак да изчислим броя на блоковете пяна на къща
Каква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пянаКаква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пяна
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Селска къща, изработена от пяна блокове, обърната към сградатаСелска къща, изработена от пяна блокове, обърната към сградата
Лепило за блокове от пянаЛепило за блокове от пяна
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
» » От блокове от пяна
© 2021 BggeHat.com