Пяна единици с облицовка и изолация

На мястото на блокчето и Gazoblok дойде foambloc и доказани предимства пред други строителни материали, като отделен материал с пара - и топлоизолационни свойства, има пореста структура, материалът, използван за неговото производство газобетон. Една добра къща винаги трябва да бъде топла и уютна, така че е важна не само правилно да построи къща от блокове пяна, но и да се занимаваме с отопление и облицовка.

Технология на подготовката на пяна блок

Производствен процес

В резултат на обработката на пенобетон се образуват строителни блокове, които се произвеждат по три начина: класическа, баротехнология и суха минерализация. В класическия метод циментовата суспензия се смесва с пяната, а сместа, излята в форми, образува блок от пяна след втвърдяване. Когато изсъхнат минерализация прилага суха смес, състояща се от пяна, при barotehnologii компресор, изпомпване на въздух, създава налягане, при които се произвежда бетоновата смес се излива във форми за втвърдяване.

Предимства на блоковете от пяна

облицовка на блок от пяна

Penoblok днес води на пазара за най-добър строителен материал и има следните предимства: най-евтиният и най-добрият материал за строителството, огнеупорния материал, лесен за строеж, дори и без помощ, лек, влагоустойчив, устойчиви на химични и биологични атаки, може да се реже лесно, шлифован без специална работа. След трябва да се направи си зидария фурнир в къщата винаги е топло, без значение кое време на годината.

Провеждаме облицовката на къщата със собствените си ръце

облицовка

Облицовката е вътрешна и външна, вътрешната облицовка на изолацията е вътре в къщата, фасадата на къщата е гипсокартон или облицовка. Външната работа се извършва с помощта на мазилки за блокове от пяна, стенни панели и ламели или тухли, където се използват блокове за лице. Тухла е по-търсено, има привлекателен външен вид.

Тухлена облицовка

снимка на тухлена облицовка
  1. Използването на тухли се извършва по три начина:
  2. Няма въздушна междина, най-добрият начин за помещения, където няма централно отопление, порестият пенобетон е защитен от влага.
  3. С въздушна междина, но без вентилация, през тухла се излива влага в атмосферата, тази облицовка изисква вентилация, за да се регулира влажността вътре в къщата.

Облицовка с отвори за вентилация

облицовка



Добра възможност за хората, живеещи в частен дом, непрекъснато се движи студен въздух се изпуска през пролуките навън, по същия начин конденз се оттича през дренажните дупки.

Каква изолация за вашата къща

пяна блок

Изолирайте подове, подове, покриви, стени, лоджии може да бъде минерална вата, днес е в търсенето и се счита за глоба и висококачествена изолация. В допълнение към термичните качества, памучната вата е издръжлива, звукоизолираща, лесна за използване, сравнително евтина, висококачествена и удобна за работа, но памучната вата не е устойчива на влага и това е единственото, но голямо минус. Като нагревател е възможно да се използва пяна пластмаса, тя не е лошо се оказа. Пенопластът е лек, евтин, лесен за инсталиране, но също така има своите недостатъци, защото е много крехък, горим, няма звукоизолация, е податлив на увреждане от гризачи. Голяма възможност все още - полистиролова пяна, подходяща за подова изолация, използвана за подова настилка, материалът е гъст и издръжлив, с висока топлоизолация.

Как да изолираме правилно стаята?

облицовка

Ще затоплим къщата самостоятелно, използвайки минерална вата, ще разгледаме етапите:

  1. Ватаните листове могат да бъдат залепени или фиксирани с щайга, важно е да се има предвид, че блоковете на пяната са порьозни и е безполезно да ги закотвите. Ще трябва да закрепите дюбела или котвата, които са закрепени чрез завинтване.
  2. Облицовката трябва да съответства на размера на памучната вата, не трябва да има празнини между профилните листове. Прикрепяме метални закачалки към стената, фиксираме профили върху тях, ако дървената кутия е предварително обработена със състав, който няма да я гние.
  3. Плочи от мини от памук се поставят в профили.
  4. Топ повърхност трябва да бъде водоустойчива, може да се използва penofol, фолио, налагат penofol слой до 10 см., И припокриващи се лепило ставите с метална лента.

Тухлена облицовка, видео

заключение

Ние произвеждаме тухлена зидария в половин тухла, за да се създаде въздушна междина, разстоянието между зида и профила, трябва да бъде най-малко 5 cm. Облицовка технологии и топлоизолация дом не е особено трудно, тъй като на практика се случва, можете да прочетете статии или да гледат видео. Всъщност, нищо сложно, най-важното, за да започнете, следвайте инструкциите и изискванията за размерите, както и други моменти, които вече ще притежават, в хода на тяхната работа. Всеки иска да има топъл дом, топли, ръчно изработени, двойни топло зимни вечери и ти и всички членове на вашето щастливо семейство.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?
Технология на производството на пеноблоковеТехнология на производството на пеноблокове
Стандартни размери на блоковете пянаСтандартни размери на блоковете пяна
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Производство на пенобетон в къщиПроизводство на пенобетон в къщи
Оборудване за производство на пеноблоковеОборудване за производство на пеноблокове
Мазилка от пяна блоковеМазилка от пяна блокове
Как да определите качествените блокове от пянаКак да определите качествените блокове от пяна
Сортове светлинни стени блоковеСортове светлинни стени блокове
» » Пяна единици с облицовка и изолация
© 2021 BggeHat.com