Балкон от газови блокове

След като планирахме изолацията или глобалната трансформация на лоджията в отделна самостоятелна стая, веднага възниква въпросът за избора на основния материал за стена. Най-добрият вариант за тези цели е клетъчният бетон. В същото време със същия успех може да се прилага като пенобетон и газобетон, но балконът на газовите блокове е за предпочитане. Благодарение на по-голямата си реколта и възможността да се направи без изолация на балконната стена, освен това е газ-силикатът, най-добрата изолация в сравнение с пенобетона. Единственият недостатък на газовия блок - той е много податлив на влага, но този проблем се решава лесно при неговата нейното покритие.

Подготвителна работа

Аерозотен бетон

Започваме с избора gazoblokov са идеални такива ще има отпечатък върху D400 плътност -. 500 и размери 30 * 20 * 10 см Полагане продукти силикатна промишленост, посочени в специално лепило цимент, тя намалява зидария съвместен дебелина 3 мм и по същество обезсилва възникване на топлинни мостове, и цената на такова лепило разтвор състав е много по-ниски от обикновено, поради слой тънко покритие.

маркиране

балкон от газобетон

Сега можете спокойно да преминете към оформлението на територията, важно е средата на полагане да е точно под най-горните точки за фиксиране на бъдещата рамка на прозореца. Като правило те са на разстояние 5 см от края на горната стоманобетонна плоча, но в нестандартни къщи - тази стойност може да варира.

Основна зидария

зидария от газобетон

С изграждането на този лагер зидария, има един малък трик - да се спести ценно см балкон, рязани блокове в съответствие с формата на основата и парапета, но това е приемливо, само ако спасяването на най-малко 12 см от зоната на балкон. За първия ред е здрава и надеждна, преди полагане на лепилото те трябва да стоят здраво на земята, трябва да се има предвид при монтажа на газобетон. В случай на неравномерни етажи, трябва да направите допълнителна замазка или ремонт.

зидария от газобетон



След идеалното прилягане, можете да засадите лепилен цимент, важно е, че тя е с високо качество, в противен случай идеята с изолацията на балкона ще се провали. За първия ред лепилото се приготвя по-плътен, така че шпатулата да стои здраво в нея и да не пада. За първия ред лепило ние не съжаляваме и прилагаме толкова много, че след натискане на пода, излишъците му са около сантиметър на 2-3. След инсталирането на опорната зидария, следните редове се подреждат с изтичане, което трябва да бъде най-малко 40 блока, не забравяйте за лентата.

фото зидария на балкон от газобетон

Ако на балкона има някакви тръби, те трябва "да", а на тяхно място е създаден по този начин са пълни с обичайния комплект пяна, си струва да припомним, че тази пяна е много коварен. Когато подуване тя може лесно да се счупят gazoblok, следователно, "никога не е твърде много пяна", без фанатизъм - това не е нашият случай. След като всички редове са безопасно опаковани, финалната линия е нагласена, както се казва "суха", за по-нататъшно маркиране. Височината на крайния ред трябва да надвишава парапета точно толкова, че да осигури правилния ъгъл на разливане - 18 °.

зидария от газобетон

След полагане на последния ред от газобетон върху лепилото се прави фугиране, което ще запълни празнините между блоковете. Тази процедура се извършва с помощта на едно и също лепило, но вече по-плътно. Освен това главното събрание се засилва на нивото на всеки равен ред. За това в средата на реда се завинтват регулиращите винтове, върху които перфорираната лента виси, винтовете са усукани. Такова подсилване ще "вдигне" блоковете и ще подобри качеството на зидарията от газобетон.

Балкон фехтовка, видео

заключение

За да направите добър топъл балкон, важно е не само да получите качествен материал, но и без "jambs", за да направите неговата изолация. Сигурна съм, че тази статия ще ви помогне да направите правилния избор при изграждането на лоджия.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изграждане на къща от газови блоковеИзграждане на къща от газови блокове
Топлопроводимост на пенобетонТоплопроводимост на пенобетон
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Какви са размерите на газовите силикатни блокове?Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
Предимства и недостатъци на пенобетонаПредимства и недостатъци на пенобетона
Сутерен от газови блоковеСутерен от газови блокове
Дебелина на стената от газови блоковеДебелина на стената от газови блокове
Най-добрият пенобетон за строителствотоНай-добрият пенобетон за строителството
По-добре да изолирате къщата от газовите блоковеПо-добре да изолирате къщата от газовите блокове
Как да изберем газов блок за изграждане на къщаКак да изберем газов блок за изграждане на къща
» » Балкон от газови блокове
© 2021 BggeHat.com