Как да нарисуваме фасадата на къща?

Как да нарисуваме фасадата на къща?

Много често дори ако самата къща не се нуждае от ремонт, има нужда от боядисване на фасадата - особено след суровата зима. В такива случаи ремонтите започват през лятото и първото е да се подготви внимателно базата. Как да го направя така? Отговорът на този въпрос зависи от това какво ще бъде основният материал.

Така че каменната стена обикновено е покрита с циментово-варова мазилка. В резултат на това трябва да се получи чист, сух, и най-важното - гладко измазани повърхност, без пукнатини и разслоения. Освен това, след като са извършени мазилките, тя ще трябва да остане сама за около месец. През това време повърхността ще изсъхне правилно и нейната алкалност ще намалее. За да сте сигурни, че стената абсорбира равномерно боята, трябва да се използва грунд, препоръчан от производителя. Трябва да се помни, че цокълни къщи и другите раздели на стената, които редовно са изложени на влага, е необходимо да се справят саниране грунд - тя ще унищожи гъбички и вредните бактерии и да се предотврати по-нататъшното им поява.

Какво трябва да направя с дървената фасада? Ако се оцветяват с първи път, повърхността да бъде обработена антисептично (обикновено вода концентрат на база, и за ново дърво, те се отглеждат в съотношение 1:10, и за старата, особено ако тя е вече доволни плесен или мана, използването на по-силна концентрация от 1: 3). Освен това, в напреднали случаи се препоръчва използването на фунгицидни съединения.



Преди самата картина на старата дървена сграда фасадата трябва да бъде почистена от прах, мръсотия, мъх и др. Един слой от стара боя се отстранява напълно. Най-добрият начин да направите това е с термо-пяна, освен това ще работят специални продукти или относително слаб воден разтвор на амоняк (концентрация 1:10). След почистване стената трябва да се третира с антисептик и след това да се покрие с грунд.

Независимо от вида на фондацията, с която се занимавате, опитайте се да защитите работното място. По този начин, прозорците и врати, както и балкон огради, трябва предварително да се затвори от пръски с филм.

Първи стъпки трябва да бъде топло и безветрено ден като пясък и прах, носен от вятъра, може сериозно да развали впечатлението за svezhepokrashennogo фасада.

Е, ако имате нужда от модерни офис прегради - posetiet https://martelli-arte.com.ua/mebli/office/peregorodki сайта. Само там ще намерите най-добрите офис дялове на разумна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разполага с боядисване на фасадите на къщи от тухли, дърво и гипсРазполага с боядисване на фасадите на къщи от тухли, дърво и гипс
Как да нарисувате печката OSB с надежден завършек вътре и извън къщатаКак да нарисувате печката OSB с надежден завършек вътре и извън къщата
Как да мазим къщата заедноКак да мазим къщата заедно
Консумиране на материали за боядисване и мазилка на фасадатаКонсумиране на материали за боядисване и мазилка на фасадата
Силикон на фасадата, в която се използват материалитеСиликон на фасадата, в която се използват материалите
Фасадните бои, какви са и как се прилагатФасадните бои, какви са и как се прилагат
Как да подготвим таван за боядисване - инструкцииКак да подготвим таван за боядисване - инструкции
Че фасадата на къщата беше надеждна и красиваЧе фасадата на къщата беше надеждна и красива
Разполага с подготовката на стени за течни тапетиРазполага с подготовката на стени за течни тапети
Как да ремонтираме стенитеКак да ремонтираме стените
» » Как да нарисуваме фасадата на къща?
© 2021 BggeHat.com