Защитаваме дървото

Всеки, вероятно, знае, че дървесината във всеки случай трябва да бъде защитена от проникване на влага. Разбира се, предвид защитните средства, можете да забележите редица съществуващи специфики, които имат както плюсове, така и минуси. В момента искам да разработим всеки конкретен елемент на защита, който се използва по-специално за дърво.

Както всички знаем, преди начините за шиене на дървесината от влагата не беше много. Например, за да се гарантира, че водата не прониква в трупите, техните краища са закрепени с брадва, по време на която порите блокират. Що се отнася до пукнатините между короните, те бяха заковани или с пекти или с мъх. Тук си струва да се отбележи факта, че в този момент нямаше ефективни нагреватели, поради което най-често се използваха по-дебели трупи. Естествено, в короните е трудно да се поставят прекалено дебели трупи, така че имаше ограничения в дебелината на дървения материал. За да се гарантира, че къщата не се охлажда през зимата, таваните са намалени и са монтирани малки прозорци. В центъра на тази къща, като правило, имаше голяма руска печка. Основата на хижата в този случай е била поръсена от всички страни от земята и този вид мивка е наречена "zavalinka". Естествено, описаната по-горе къща беше мека, за да се каже, че не е представена.

Разбира се, с течение на времето, за да се реши проблема с опазването на къщата от влага на почвата и валежите успя, благодарение на появата на специални технологии в производството на хидроизолационни и топлоизолационни материали с високо качество. В този случай стана възможно да се купят къщи с големи прозорци с високи тавани и т.н. Всички тези характеристики стават достъпни благодарение на не замразяващи стени, очила с висока степен на топлоизолация. В допълнение, самата външност на дървената къща стана представителна и в момента се радва на тази конструкция с особена популярност.



Веднага искам да забележа, че няма нищо добро, тъй като дървената къща е слабо защитена от влага и студ.

Най-интересното е, че в момента един от начините за затопляне на дървена къща е с лице към фасадата с тухли. В този случай трябва да се обърне специално внимание на фондацията, тъй като тя трябва да издържи натоварването, създадено от фасадата с тухли. Естествено, е необходимо да се провери каква е границата на якост в мазето, тъй като тухла все още се отнася за доста тежки материали.

Е, като вземете под наем подземната платформа, можете да посетите сайта stronghills.ru. Само там ще намерите най-добрите платформи на най-ниските цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да се нарязва дърва ръчно и механичноКак да се нарязва дърва ръчно и механично
Подови дъскиПодови дъски
Как да си купя дърва за зимата, как да сече и да изсъхне дървото със собствените си ръцеКак да си купя дърва за зимата, как да сече и да изсъхне дървото със собствените си ръце
Birch дърва, основните свойства на популярното дървоBirch дърва, основните свойства на популярното дърво
Къщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материалКъщи от финландски ламиниран фурнир, плюс и минус материал
Дървен дъб прозорец модерен поглед към интериораДървен дъб прозорец модерен поглед към интериора
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Къщи от дървоКъщи от дърво
Изграждане на нискоетажни сгради от дървоИзграждане на нискоетажни сгради от дърво
Избор на материал за дървена къщаИзбор на материал за дървена къща
» » Защитаваме дървото
© 2021 BggeHat.com