Уплътнител или теглене

Уплътнител или теглене

Най-интересното е, че сега искам да обсъдя два елемента, без които има повече от една конструкция. Основното нещо, което трябва да разберете, е, че при изграждането на дървена къща се формират естествени неравности поради процеса на свиване на дървесината. На всичко това искам да добавя, че между трупите има почти винаги конструктивни пукнатини, които трябва да бъдат запечатани, в противен случай стените ще замръзнат. В допълнение, връзката на дървения материал е най-благоприятното място, където могат да се развият мухъл или гъбички.

В същото време мнозина все още твърдят, че е по-добре да се залепват или теглят, но е невъзможно този въпрос да бъде отговорен недвусмислено, тъй като обхватът на тези материали по принцип се различава един от друг.

Например, събиране на къщата от дърво, се използва комбинация от два вида работа, а именно да се осигури конците, използвани mezhventsovogo уплътнител, а във всички останали случаи, на юта или коноп като лепило. Представата, рамката е възможно да се разбере, че идеалът за трупи не съществуват в природата, така че един или друг начин те трябва да бъдат свързани един с друг уплътняващ материал, който ще се насочи директно между трупите. Какво ще кажете за популярните уплътнители?



Този елемент по принцип е незаменим, особено ако се отнася до довършването на готово и сглобено жилище. В този случай, използването на този материал увеличава защитата срещу влага, от биопорите, а също така увеличава топлоизолацията.

За да купите бетон на магистрала Ленинград, сайтът avkbeton.ru ще ви помогне. Само продажбата и доставката на готов бетон на разумна цена.

Какво можем да кажем за местния производител на строителни материали? Руският пазар предлага на потребителите голям брой шевни уплътнители. В този случай трябва да се обърне специално внимание на факта, че уплътненията се използват за запечатване на фуги в комбинация с други уплътняващи материали.

Сега бих искал да разгледам по-подробно колко правилно е работата да се извършва в областта на херметичното запечатване на непосредствените интервенциални конци. В края на краищата, например, ако става дума за монтаж на къща, е необходимо здраво да затегне юта или лен, в съединението за връзки. След това е важно със специална задълбоченост да се подготви повърхността, а именно да се почисти от мръсотия, прах, стърготини, стърготини, гниене и др. и да нанесете уплътнител, за да дадете на шевовете всички необходими свойства.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове оградиВидове огради
Ние се борим с плесен в дома виНие се борим с плесен в дома ви
ВсекидневнаВсекидневна
Карфиле на дървена къщаКарфиле на дървена къща
Дървени прозорциДървени прозорци
Защитаваме дървотоЗащитаваме дървото
ШистиШисти
Ремонт в банятаРемонт в банята
Как да се отървете от гъби и мухъл в банятаКак да се отървете от гъби и мухъл в банята
Козметични ремонтиКозметични ремонти
» » Уплътнител или теглене
© 2021 BggeHat.com