Ние се борим с плесен в дома ви

Ние се борим с плесен в дома ви

Всеки наемодател е чувал за такъв паразит като гъба, която може да повреди всякакъв естествен материал. Това навреди на цялата структура като цяло и няма значение какво представлява, многоетажна къща или обща беседка. В допълнение, трябва да знаете, че в света има голям брой видове гъбички и мухъл, които изглеждат напълно безвредни, но всъщност не. Препоръчва се да се отървете от тези съжителства възможно най-бързо, тъй като тяхното присъствие във въздуха може да предизвика голям риск от астма.

Причината за мухъл е създаването на благоприятни условия за възпроизводство на гъбички. Например, ако в стаята има мухъл, това означава, че неговите спори са в цялото количество въздух. При хората спорите могат да причинят бронхит, белодробни заболявания, алергични реакции и т.н. Достатъчно е една гъбична спора да образува мухъл за една седмица, която ще се развива много бързо по периферията. Разширяващата се плесен освобождава микотоксини, т.е. отровни вещества, които не се разпадат, дори когато са варени. По този начин, навлизането в човешкото тяло може да причини хронично отравяне от най-високата категория.

В допълнение, мухълът, независимо от влиянието му върху човешкото тяло, може в кратък срок да разруши бетон, мазилка, боядисана повърхност, дърво и др. Оказва се, че ефектът на мухъл върху всеки тип структура е недвусмислено отрицателен.



Ако имате нужда от спешно и висококачествено остъкляване на балкона в Хрушчов - посетете сайта royal-comfort.ru. Само там е всичко, за да направи балкона топло и уютно, без огромни разходи за енергия и пари.

Игнориране на създадената ситуация е строго забранено, тъй като е желателно да се закупят незабавно антихистамини, както и събиране на пари за големи ремонти на структурата. Както всички разбираха в тежки случаи, за да направят козметични ремонти, ще бъде меко, за да се каже неволно. Трябва да се разбере, че е много трудно да се бори с мухъл, защото това са гъбите, които са най-трайни в нашия свят.

Тук, специално внимание трябва да се обърне на факта, че мухъл, където и да, не се нуждаят от влага. За да се борите или да предотвратите появата на гъби, първо трябва да се грижите за вентилацията, т.е. стаята, особено там, където има висока влажност, трябва да бъде добре проветрявана.

Особено внимание по време на строителството на къщата трябва да се даде на покрива, тъй като от това място тя започва своята шествие. Ето защо, всички експерти знаят, че покривът е цял комплекс от дейности, а не монтирани самостоятелно греди.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оформете на стената в апартамента какво да правите, как да се отървете и да извадите гъбичките?Оформете на стената в апартамента какво да правите, как да се отървете и да извадите гъбичките?
Ние се отърваваме от гъбичките по стените и как да убиваме опасната форма веднъж завинагиНие се отърваваме от гъбичките по стените и как да убиваме опасната форма веднъж завинаги
Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.
Налейте върху тапета причината за появата и почистващия агентНалейте върху тапета причината за появата и почистващия агент
Типове противогъбични праймери и правила за подборТипове противогъбични праймери и правила за подбор
Налейте в банята на тавана - отървете се от себе сиНалейте в банята на тавана - отървете се от себе си
Отстраняване на мухъл и гъбички в банята отидете в магазина или намерите на рафта?Отстраняване на мухъл и гъбички в банята отидете в магазина или намерите на рафта?
Храносмилането в банята на тавана се премахваХраносмилането в банята на тавана се премахва
Вентилация в парната баняВентилация в парната баня
Оформете на тавана какво да правите, как да се отърветеОформете на тавана какво да правите, как да се отървете
» » Ние се борим с плесен в дома ви
© 2021 BggeHat.com