Хапче в банята как да се отървем веднъж завинаги



Появата на болестта, постоянни и ревматични главоболие, чести кожни обриви, гадене, кашлица, без видима причина се дължи на размножаването на много експерти в гъбички апартамент скаут.
гъбички в апартамента
Освобождаването на гъбични мускулни спори насърчава провокацията на тези заболявания при всички жители, силно поражение на имунната система. Като препоръка да се отървете от тези симптоми, трябва да откриете фокус и да предотвратите по-нататъшното му възпроизводство възможно най-бързо. Като правило, гъбата в стаята изглежда от висока влажност, така че основното място на нейното местообитание е банята. За да се премахнат споровете, се предлагат редица сложни мерки.

Поради това, което банята изглежда гъбички

Банята, която е най-благоприятното място от цялата къща за мухъл, има всичко за неговото съществуване. Повишената влажност и недостатъчната вентилация допринасят за появата на черни точки, жълти могили и други варианти на гъбичките. След скорошен ремонт, мухълът няма да се притеснява от известно време, но това е само временно явление. Подходящ е за всякакви материали - бетон, камък, пластмаса, боя. Най-големият проблем възниква, когато гъбичката удари пералня.
гъбички в банята
Малко броят на спорите присъства във всички къщи, но те покълват в:
  • висока влажност - повече от 90;
  • температура на въздуха от 20 градуса;
  • недостатъчна вентилация;
  • неправилно поставена хидроизолация.
Ако такива условия се наблюдават във вас, скоро ще се появи гъбата в банята, тъй като е по-добре да се отървете от нея предварително. Мухълът бързо се размножава, позволява най-фините му нишки на всички мокри повърхности. Външни характеристики на този процес ще бъде почернелите шевове между плочките, появата на сиво-черни петна и малки точки на стените, тавана, мухлясал миризма неприятно.
гъби в апартамента снимка
В резултат на жизнената дейност на пространството за паразити става по-малко привлекателни, и бездействие ще доведе до боята и мазилката отлепване започва, бетонната плоча ще се счупи. С една дума, ще трябва отново да поправя банята.

Списък на мерките за премахване на гъбичките в банята

Елиминирането на проблема се представя само чрез интегрирани методи. Премахване на гъбички в банята трябва да бъде така, че чистотата на помещението не е временно, но постоянно.
Борбата срещу плесените е изградена на няколко етапа, чието качествено изпълнение може да се надява на ефективност:
  1. Осигурете адекватна вентилация. Не забравяйте, че отварянето на вратата на банята няма да ви помогне да се справите със задачата, така че ще трябва да инсталирате мощно вентилационно оборудване. Също така почиствайте вентилационните шахти.
  2. Стари мебели, често, е място на задръствания спори мухъл, така че е по-добре да се отървете от него.
  3. Намаляване на нивото на влажност. Образуването на конденз върху тръбите показва наличието на лоша изолация. Също така, уверете се, че няма течове в душ, кран, тоалетна чиния и други санитарни съдове. Изграждането на модерна отопляема кърпа, топъл под, също помага да се намали нивото на влажност. След всяко измиване трябва да проверите пералната машина за натрупване на вода в нея.
как да почистите гъби по тавана
  • Хидроизолационни работи. Благодарение на широката гама от водоустойчиви бои е лесно да се намери какво да се обработва повърхността. Ето защо, за да не се активира гъбата на тавана в банята, трябва да я нарисувате по този начин.
  • Борбата срещу вече проявената плесен е най-голямата, може би трудолюбива процедура. Първоначално таванът и стените са добре изсушени, използвайки електрически нагревател. След това повърхността се обработва по различни начини. На този етап, както съветите на хората, така и съвременните наркотици, предлагани в магазините за строителни материали, са добри.
  • Отърви се от прогресиращата гъбичка

    Независимо от това, какво да премахнете гъбата в банята, важно е да се определи мястото на нейното формиране. Черните точки не са всички мицели, така че трябва да стигнете до огнището на тяхното образование. Обикновено матрицата се възпроизвежда в кухини, така че трябва да отстраните цялата мазилка, като засегнатите заплитащи се шевове се отстраняват и фугират. Ако някои елементи от плочката не се прилепват плътно към стената, тогава под тях най-вероятно има и гъбички.
    гъбички на тавана
    Допълнителната обработка се свежда до снабдяване със суха топлина. Конструкцията на сешоар за сушене трябва да изсуши цялата почистена повърхност. За тази цел домакинските нагреватели са подходящи. След това сухият таван и стените, върху които са третирани гъбичките, се третират с антисептик (дозировката и други параметри на употреба са посочени в инструкциите). В заключение, банята трябва да се затопли отново.

    Елиминиране на гъбичките по време на началните етапи на възпроизвеждане

    Веднага след като банята има няколко места и има висока влажност, тогава трябва да действате незабавно. По същия начин, можете да идентифицирате гъбички в апартамента - как да се отървете от него, е представено по-долу.
    Първо, вентилацията се проверява, ако е необходимо, се ремонтира. На второ място, обработката на стените със специални разтвори е необходима. Отърви се от новопоявилите се мухъл върху тавана ще бъде много по-лесно и по-лесно, отколкото да коригира ситуацията, когато бъде пренебрегната. Доказаните средства на гъбичките са водороден прекис, хлорно избелване и оцетна същност. На цена те са най-достъпни от специални лекарства. За да постигнете най-добър ефект, можете да използвате меден сулфат или концентриран избелващ агент.
    гъбички на тавана
    Въпреки импровизирани състави и предотвратяване на развитието на плесен, но експерти препоръчват, въпреки това, да придобият професионални химични съединения, които не само бързо отстраняване на гъбични спори, но също провежда профилактика предотвратяване на възникването им.
    Най-популярен сред потребителите е спрей срещу гъбичките, които знаят как да премахнат гъбичките по тавана, стените и дори във въздуха. Това е особено важно, като се има предвид, че спорите имат особеност на движението във въздуха.
    Можете да намерите мухъл на места, където изглежда, че просто не трябва да бъде. За да избегнете тази ситуация, душовата глава трябва редовно да се измива с разтвор от оцетна киселина. Периодичното провеждане на мокро почистване на помещения също така ще спести такъв проблем в бъдеще. Водопровод, който е най-често срещаното място на гъбичките, трябва да обърнете специално внимание.
    Как да се отървете от гъби, подробно видео:
    Ако премахнете гъбата в снимките на апартамента, не забравяйте за вашата собствена безопасност - носете ръкавици, защита на устата и носа си с марля превръзка от все по наркотици и плесенни спори. Спазването на правилата и своевременен отговор на първите признаци на гъбата ще се отърве от него веднъж завинаги.
    Споделяне в социалните мрежи:

    сроден
    Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.Средството за лечение на мухъл по стените в апартамента е как да се отървете веднъж завинаги.
    Налейте върху тапета причината за появата и почистващия агентНалейте върху тапета причината за появата и почистващия агент
    Типове противогъбични праймери и правила за подборТипове противогъбични праймери и правила за подбор
    Налейте в банята на тавана - отървете се от себе сиНалейте в банята на тавана - отървете се от себе си
    Отстраняване на мухъл и гъбички в банята отидете в магазина или намерите на рафта?Отстраняване на мухъл и гъбички в банята отидете в магазина или намерите на рафта?
    Храносмилането в банята на тавана се премахваХраносмилането в банята на тавана се премахва
    Защо пластмасови прозорци пот?Защо пластмасови прозорци пот?
    Оформете на тавана какво да правите, как да се отърветеОформете на тавана какво да правите, как да се отървете
    Как да премахнете гъбички от пластмасови прозорци?Как да премахнете гъбички от пластмасови прозорци?
    Молив върху пластмасови прозорци и склонове, как да се бият?Молив върху пластмасови прозорци и склонове, как да се бият?
    » » Хапче в банята как да се отървем веднъж завинаги
    © 2021 BggeHat.com