Как в банята да скриете тръбите?

Как да скриете тръби в банята

Банята е мястото, където има много тръби за студена и топла вода, канализация и всичко това е главно главоболие в процеса на ремонт на банята. Те бързо потъмняват, изглеждат ръжди - и всичко това ще разваля външния вид на цялата стая. Повечето хора в главата имат въпрос за това как да затворят всички тръби в банята. Хората напълно разбират, че не можете да правите без тръби. Но все пак, с днешната технология, те могат просто да бъдат прикрити, дори сами.

Днес гипсокартонът е много популярен, той е най-простият и най-евтиният вариант за решаване на такъв проблем. Необходимо е да запомните, че сухото строителство, което се използва за ремонт на банята, трябва да бъде устойчиво на влага. Също така важно предимство на този материал е, че освен канализацията е лесно да се скрият всички тръби с него. Но той също има своите недостатъци. Материалът отнема част от стаята, около пет сантиметра от всички страни. Но, въпреки това, този метод се счита за най-често по време на ремонта в апартамента.



За да започнете, трябва да инсталирате скелет. Тя трябва да бъде изработена от метал, поради това, че при повишена влажност този материал няма да бъде променен. Преди да монтирате рамката, трябва да проверите визуално работната област. Има ли някаква корозия или ръжда на тръбите, или кранът работи? Ако има недостатъци - те трябва да бъдат елиминирани. След извършените действия е необходимо да се обвият тръбите със специален материал за топлоизолация. Рамката е закрепена с дюбели, тя може да бъде свързана с обикновени самонарезни винтове. В този случай тръбите за канализацията ще се скрият. Ако дизайнът използва дървени елементи, те трябва да бъдат третирани с разтвор, който ще премахне неприятния мирис и ще го предпази от мухъл.

За достъп до комуникациите е необходимо да се създаде панел, който да бъде прикрепен към специални фитинги. Необходимо е за достъп до топломери и студени водомери, поддръжка и ремонт на тръби. Затова не затваряйте тръбите плътно. Сменяемият панел може да бъде заменен със специална врата. Това е много често срещано в строителните магазини. Закрепете вратата към пантите, като използвате обикновени винтове. Всички нови конструкции трябва да бъдат добре грундирани и след това да бъдат измазани. След това можете да поставите върху нея керамични плочки или да ги боядисвате.

Е, ако се интересувате от натискане на тротоарни плочки - посетете сайта mgbi-17.ru. Само там ще откриете качествена плоча за подова настилка на разумна цена и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да скриете тръби в банятаКак да скриете тръби в банята
Как да скриете тръбите в тоалетнатаКак да скриете тръбите в тоалетната
Как да направите качествено обновяване на банятаКак да направите качествено обновяване на банята
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Как най-добре да оборудвате банята?Как най-добре да оборудвате банята?
Ремонт в банята и тоалетни съветиРемонт в банята и тоалетни съвети
Ремонт на стените в банятаРемонт на стените в банята
Грешки при ремонта на ВиК, отопление и канализацияГрешки при ремонта на ВиК, отопление и канализация
Какви са вратите за банята и тоалетната?Какви са вратите за банята и тоалетната?
Дизайн на баня Къде трябва да започна?Дизайн на баня Къде трябва да започна?
» » Как в банята да скриете тръбите?
© 2021 BggeHat.com