Ремонтираме в банята

Ремонтираме в банятаРемонтът на банята не е лесна задача, така че си заслужава да се разгледат плюсовете и минусите. Финансовото изчисление и вашите предпочитания - това не е шега. Не бива да забравяте канализационната система, защото преместването й на друго място не винаги е правилно, а понякога това не е възможно.

Винаги помнете, че основното нещо, което трябва да разгледате, са маркучите, ключалките, фитингите и други части на водоподаването. Неустойчивостта на горните части винаги води до влага, мухъл, ръжда и впоследствие до потока на водата. Качествени материали за ремонт - гаранция за издръжливост на вашия ремонт. Не забравяйте какво си построявате за себе си и винаги помнете: "Мъдърът плаща два пъти".

Една от важните точки се счита също така за проводниците на колектора за източниците на консумация на вода.

Стените също играят важна роля. Азбест - най-много за здравето и безопасността, но също така и да си взаимодействат с лепилото или грунд, не дойде, така че стените се препоръчва да отрежете листове или ksilitovolokna gipsovolokna. Това се счита за добър водоустойчив материал и дори екологично чист.

И сега минаваме от стените на пода. За пода в банята се приемат водоустойчиви плочки. За да поставите тази плочка, винаги трябва да се разделят със старото покритие, да подовата замазка, да се водоустойчиви. Ако финансирането позволява, позволете си да "затоплите подове". За банята - това е един от най-добрите опции на етажа.



Също така много важни са електрическите канали, защото водата и съвременните неща не са съвместими, а дори и в банята, където водата е нормален феномен. Обикновено това е мястото, където се опитваме да направим вентилацията, сложи пералнята, донесе бръснач и сешоари за коса и добро осветление за изпълнение, обаче, забравяйки, че тя е една стая с висока влажност, така че окабеляването е винаги трябва да има най-високо ниво, а на земята просто не е това е необходимо.

Ако сте обмислили всичко по-горе, няма да имате много проблеми при извършването на ремонти в банята.

Ако се интересувате от продажбата на бетон в Санкт Петербург при благоприятни условия - добре дошли на сайта на LLC Terminator! Ние извършваме доставка на строителни пясък, натрошен камък и армировка от нашия производствен обект.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем добри строителни материали в магазинаКак да изберем добри строителни материали в магазина
Цената за ремонт на банятаЦената за ремонт на банята
Обхватът на грешките по време на ремонт със собствени ръцеОбхватът на грешките по време на ремонт със собствени ръце
Ремонт на холРемонт на хол
Ремонт в банята и тоалетни съветиРемонт в банята и тоалетни съвети
Как да изберем мебели за баня?Как да изберем мебели за баня?
Как да ремонтираме стенитеКак да ремонтираме стените
Монтиране на мивка с облицовкаМонтиране на мивка с облицовка
Какви са вратите за банята и тоалетната?Какви са вратите за банята и тоалетната?
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
» » Ремонтираме в банята
© 2021 BggeHat.com